vliegangst

10 allergrootste ergernissen in het vliegtuig

Een wedstrijdje elleboogworstelen met je buurman in de vliegtuigstoel naast de jouwe? Het is slechts één van de vele enorme ergernissen van reizigers op het moment dat ze ingeklemd zitten in hun vliegtuigstoel.

London City Airport heeft op basis van een eigen onderzoek in kaart gebracht wat de meest irritante dingen zijn die medepassagiers kunnen doen in de lucht. Dit is de top 1o.

  1. Stoel helemaal naar achter gooien
  2. Ellebogen over de armleuning leggen zonder rekening te houden met jou
  3. Onbeschoft gedrag tegenover het cabinepersoneel
  4. Veel te grote handbagage meenemen waardoor jij je rugzak in moet checken
  5. Heel hard praten
  6. Als eerste uit het vliegtuig willen zijn en daarvoor alle fatsoen opzij zetten
  7. De hele tijd opstaan om iets uit de lockers te pakken of terug te leggen
  8. Voeten omhoog naast de neksteun leggen, naast jouw hoofd dus
  9. Vloeken en tieren
  10. Het raampje blokkeren zodat jij niks kan zien.

Zit jouw grootste ergernis er niet bij? Kijk dan eens bij het lijstje dat Cheaptickets enige tijd geleden ophoestte…

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!