10 mooiste kerstbomen

10 grootste en felste kerstbomen

De feestdagen komen er weer aan en er is niets dat meer bij de kerstdagen hoort dan een kerstboom. Ter inspiratie voor je volgende wintervakantie heeft hotels.com een lijst gemaakt van kerstbomen over de gehele wereld die je dit jaar kunt bezoeken.

Rockefeller Centre, New York
Als misschien wel ‘s-werelds beroemdste boom, zullen ook dit jaar weer tienduizenden mensen in New York aanwezig zijn bij het aansteken van de lampen op 3 december, een evenement dat nog door miljoenen meer wordt bekeken op televisie

Rio de Janeiro, Brazilië
‘s-werelds grootste drijvende kerstboom kan gevonden worden in de Rodrigo de Freatas lagune in Brazilië. 3,3 miljoen lampen verlichten de 542 ton zware boom die sinds 1996 jaarlijks wordt opgetuigd en een grote toeristische trekpleister is geworden.

Galleries Lafayette, Parijs
Het beroemde Parijse warenhuis houdt dit jaar een “monsterkerstfeest”: Een bende ondeugende monsters zullen de kersttradities overhoop halen en hebben zelf de 25m hoge kerstboom ondersteboven gehangen! Elk uur zal er een licht- en geluidsshow plaatsvinden in de boom

Trafalgar Square, Londen
Al meer dan 60 jaar ontvangt Londen een grote Noorse boom als blijk van dank voor Groot-Brittannië’s hulp in de Tweede Wereldoorlog. 2014 is al weer de 68ste keer voor deze traditie; de boom zal worden versierd met honderden losse lampen

Puerta del Sol, Madrid
Midden op het drukste plein van Madrid kunnen bezoekers daadwerkelijk in een twaalf verdiepingen hoge boom klimmen. Sinds vorig jaar heeft de Spaanse hoofdstad de kosten van de verbluffende display verlaagd door energie-efficiënte lichten te plaatsen en sponsorplekken aan the bieden.

Gemiddelde hotelprijzen top 10 kerstbomen wereldwijd

  1. New York €184
  2. Rio de Janeiro €182
  3. Londen €154
  4. Parijs €139
  5. Washington €134
  6. San Diego €111
  7. Mexico City €95
  8. Berlijn €88
  9. Praag €88
  10. Madrid €84

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!