wintersport singles

10 redenen waarom je met een groep op wintersport moet

Wij zeggen het natuurlijk al heel lang! Met een groep op wintersport is écht ontzettend fijn. In dit artikeltje geven we je nog maar eens 10 redenen waarom dit zo is.

Er zijn heel veel verschillende soort skiërs. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die de eerste lift willen hebben en die de hele dag tochten kunnen skiën. Aan de andere kant heb je mensen die liever nog even onder de wol blijven liggen, en genoegen nemen met een paar uurtjes op de ski’s. Daarom is met een groep op wintersport gaan heel fijn. Maar waarom is het nog meer fijn?

  1. Altijd een maatje

Doordat je met een groep op wintersport bent, is er eigenlijk altijd wel iemand die ergens hetzelfde over denkt. Wil jij om 9 uur bij de lift staan, is er vast wel iemand die dat ook wil. Ga jij al om half 10 een bakkie koffie halen, er gaat vast iemand mee.

  1. Aprés-ski

Net als met uitgaan is het gezelliger om met een groep de après-ski in te gaan. Of de een nou van de piste afkomt en de ander vanuit het hotel, dat maakt niet uit. Après-ski brengt iedereen bij elkaar. Proost!

  1. Taken verdelen

Als je met meerderen weg bent kun je mooi wat taken verdelen. Het is namelijk niet erg om vroeg je bed uit te komen om te gaan skiën, maar om broodjes te halen…… dat is een ander verhaal. Wanneer je met meerderen bent hoef je bijvoorbeeld maar 1 0f 2 keer brood te halen. Hetzelfde geldt voor het avondeten. En wie doet er elke dag de vuilnis?

  1. Reizen

Onderweg met meerdere mensen die een rijbewijs hebben, dat is handig. Lekker afwisselend sturen. Hierdoor kom je allemaal uitgerust uit en begin je goed aan de vakantie. En bovendien is er vast iemand in de groep met een heerlijke auto voor lange afstanden.

  1. Altijd hulp

Lekker aan het skiën, ga je onderuit….. Dan is het toch wel fijn als je een paar bekenden om je heen hebt, om bijvoorbeeld die verloren ski aan te geven. Op zo’n moment is toch fijner om een paar bekenden bij je te hebben dan een paar mensen die een andere taal spreken.

  1. Goedkoper

Jep! Appartementen zijn vaak goedkoper als je met een groep bent. Plus de rest van de kosten kun je delen door het aantal leden. Dat is nog eens een goed argument om je vrienden nu mee te krijgen.

  1. Iemand met hetzelfde niveau

Als je een skiër bent die van uitdaging houdt, bijvoorbeeld van de zwarte piste of van de buckelpiste, is het heel vervelend als je maatje daar niet van houdt. Ben je met een groep op vakantie, dan is er ongetwijfeld wel iemand die hetzelfde niveau skiet of het wilt proberen. Met iemand die hetzelfde denkt, vermaken jullie je wel op de zwarte pistes.

  1. Reisgids

Er is vast wel iemand in de groep met een goed richtingsgevoel of een passie voor routes uitstippelen. Door iemand in de groep te hebben met deze eigenschappen raak je niet zo snel verdwaald. Ook als de reisgids het even kwijt is heb je meer koppen die meedenken om zo weer op het goede pad te komen.

  1. Meer foto’s

Stel je voor, je bent met 10 man op vakantie. Dan heb je vijf keer zoveel foto’s als dat je met z’n tweeën gaat! Ook als jullie zijn opgesplitst worden alle grappige en mooie momenten vastgelegd. Aan het einde van de vakantie alle foto’s achter elkaar plakken of in een film en de hele vakantie staat erop!

  1. Gezellig

Buiten alle voordelen die genoemd zijn is het natuurlijk ook gewoon super gezellig. Lekker ertussenuit met zijn allen en genieten van de heerlijke berglucht en de drankjes en hapjes. Met gelijkgestemde singles of eenoudergezinnen op skivakantie dit seizoen: check even de wintersport special.
Bron: Skiinformatie

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips auto vakantie check
By Margret ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!