gelijkgestemden op singlereis

10 x de ideale reisgenoot

De ene single reist liever alleen, de ander wil het liefst met een groepsreis mee. Het gezelschap waarin je reist heeft grote invloed op hoe leuk de reis zal zijn. Dit zijn de 10 meest ideale reisgenoten die je bij je kunt hebben!

De talenkenner

De afstand tussen jou en de locals wordt in hoog tempo kleiner wanneer je de juiste taal spreekt. De juiste taal spreken opent deuren, brengt je op nieuwe plekken en zal je de mooiste anekdotes van locals brengen. Daarom is dit een van de beste reisgenoten die je maar kunt hebben: de talenkenner.

De foodie

Je beseft pas hoe fijn het is om met een foodie op reis te zijn, wanneer het zover is. Met de foodie op reis eindig je niet meer in een ordinair fast food restaurant, maar proef je de lekkerste lokale specialiteiten. En aangezien goed eten de reis nóg leuker kan maken, is de foodie de ideale reispartner.

De YOLO’er

Reizen is op zoek gaan naar avontuur. Dingen doen die je normaal gesproken niet zou doen, out of your comfort zone. Met een YOLO’er op reis weet je zeker dat iedere dag onvergetelijk wordt, want je leeft immers maar één keer.

De fotograaf

Reizen met de fotograaf kan soms vermoeiend zijn, want deze mensen willen de hele dag door foto’s schieten. Zodra je thuiskomt zie je daar het voordeel van in. Dan is het namelijk onbetaalbaar dat je nog een keer terug kunt kijken naar al die geweldige momenten.

De navigator

De weg naar dat ene leuke barretje waar je vier dagen geleden voorbij kwam? De snelste weg terug naar de auto of naar de uitgang? De navigator neemt je overal mee naartoe, waar je ook wilt. Iemand met een feilloos gevoel voor richting is super handig om bij je te hebben.

De socializer

Met de socializer op reis ben je nooit alleen. De socializer maakt overal ter wereld nieuwe vrienden die jou weer op bijzondere plekken brengen. Zo kom je op onvergetelijke feestjes waar je anders nooit was geweest, en voer je in een restaurant fantastische gesprekken met de mensen aan de tafel naast je.

De cultuurliefhebber

Bij het woord cultuur krijgen veel mensen kriebels. Cultuur is suf, en op reis heb je er absoluut geen behoefte aan. Tot het moment dat je op reis gaat met iemand die wel van cultuur houdt, en die je meeneemt naar een kathedraal, een museum of een expositie en daar een onvergetelijke belevenis van maakt.

De minimalist

Minimalisten hebben weinig nodig wanneer ze op reis gaan. Ze kunnen in principe met een rugtas weken – of nog langer? – de wereld rond. Wanneer jij juist het tegenovergestelde bent, is reizen met een minimalist helemaal top. Hij of zij heeft namelijk voldoende plaats over voor de dingen die jij wilt kopen tijdens de reis!

De waaghals

De waaghals lijkt wel een beetje op de YOLO’er, maar hij gaat nog een stapje verder. De waaghals wil adrenaline voelen, door te hiken, raften, parachutespringen en impulsieve dingen te doen. Hij is pas tevreden met een enorme adrenalineboost en neemt jou op sleeptouw. Mooie verhalen wanneer je terug bent gegarandeerd!

De party animal

Slapen kan altijd nog, zo denkt de party animal. Deze feestneus brengt je naar rooftop party’s, illegale strandfeestjes en de beste live optredens. Met de party animal op reis is het nooit saai!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!