100% Travel lanceert nieuwe website

Uitgeverij mo’media lanceert een nieuwe website 100procenttravel.com. Met een selectie van de leukste hotels op de beste locaties, de meest bijzondere restaurants, winkels en belangrijkste bezienswaardigheden vormt de website hét vertrekpunt voor je reis en geeft het je volop inspiratie voor een leuke vakantie en/of citytrip!

We gaan 100% voor…
De nieuwe website gaat net als de papieren reisgidsen van mo’media 100% over de hoogtepunten van een bestemming en haar unieke adressen. Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden zien. Je hebt Barcelona nu eenmaal niet gezien als de Sagrada Familia hebt gemist, maar mo’media vindt dat je Barcelona pas echt hebt gezien als je ook authentiek tapas hebt geproefd in de lokale tapasbar. En natuurlijk als je hebt geshopt bij Spaanse ontwerpers en geslapen hebt in een echt Catalaanse hostelería.

Het complete overzicht…
Per 100% bestemming, verdeeld in steden, regio’s en landen, wordt uitgebreid besproken in welke hotels je kunt overnachten, wat de absolute must-sees zijn en bij welke speciale adressen je kunt eten en drinken. Maar ook wat de favoriete shopadressen zijn en wat leuk is om te doen volgens de locals. Praktische informatie als contactgegevens, prijsindicaties, openingstijden en kaarten ontbreken niet. Evenals de mogelijkheid je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe ontdekkingen en kans maakt op leuke prijzen!*

Coming soon…
In het najaar wordt er op de website ook een 100% reiscafé geopend. Het is dé plek om je reiservaringen te delen, aanraders van andere reizigers te ontdekken of op zoek te gaan naar een reisgenoot. De 100% travel webshop biedt je de mogelijkheid de 100% reisgidsen te kopen, reisapps te downloaden en andere toffe travel goodies te scoren!
 
Kortom: 100procenttravel.com is hét vertrekpunt voor al je reizen!

* Schrijf je vóór 1 augustus 2011 in voor de nieuwsbrief en maak kans op een 100% travel pakket t.w.v. € 62,80! Het pakket bestaat uit de reisgidsen 100% Haarlem, 100% Bali & Lombok, 100% Toscane en het luxe reisdagboek: 100% Travel Journal.

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie
By Scott ·
29 september 2023

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!