vakantie date picknick

11 zomerse vakantie tips in eigen land

11 zomerse vakantietips in eigen land

De versoepelingen komen eraan. Langzaamaan gaat alles in het land weer open. Of je nu wel of niet op vakantie naar het buitenland kunt deze zomer, het is altijd fijn om een paar leuke zomerse ideeën achter de hand te hebben voor het geval er zich onverhoopt een afspraakje aandient. Met je vakantielief of iemand die je hier hebt ontmoet? Vier jullie prille liefde en geniet!

Zonnetje!

Schijnt het zonnetje niet langer alleen buiten de deur maar ook in je hart? Dan is niks zo leuk om er met je kersverse date op uit te trekken. Mini vakantie in eigen land? Dat kan prima met deze tips voor een dagje uit!

12 zomerse vakantie tips

 1. Lekker een dagje naar het strand of bij een mooi meer neerstrijken
 2. Aapjes kijken: oftewel een dagje naar de dierentuin.
 3. Altijd lekker, uitwaaien en een wandeling maken door de duinen
 4. Sportieve date, samen een potje tennissen
 5. Mooi en ontspannend, een dagje naar een Waddeneiland
 6. Romantisch, huur een bootje en ga lekker varen
 7. Uitdaging, dagje naar een pretparken overal ingaan.
 8. Maak jullie favoriete hapjes klaar en ga picknicken
 9. Erg warm weer? Hou een waterballonnen gevecht
 10. Fun: stippel een route uit en ga toeren op de scooter of met de fiets
 11. Spannend! Maak een tocht in een luchtballon!

Heb jij nog leuke ideeën voor een zomers dagje uit met je nieuwe lief? Vertel het ons!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!