reporter tanzania

3 alternatieve vakantiebestemmingen voor jouw singlereis

Veel singles willen graag op vakantie, maar hebben geen zin om alleen op reis te gaan. Ga jij ook liever met een groep op reis? Boek dan een singlevakantie en ga met andere vrijgezellen op pad. Mogelijk komt hier een romantische relatie uit voort. En is dit niet het geval, dan heb je in ieder geval een geweldige vakantie gehad.

Een groot aanbod singlereizen

Het aanbod singlereizen is erg groot. Je kunt met een groep vrijgezellen naar Spanje reizen, maar ook naar Italië, Frankrijk, België, Duitsland en ga zo maar door. Wil je niet zomaar een singlereis plannen, maar wil je een vakantie naar een alternatieve vakantiebestemming boeken? Boek dan een reis naar een van onderstaande bestemmingen en je hebt gegarandeerd een geslaagde vakantie.

Alternatieve bestemming #1: Spitsbergen

Spitsbergen is een eilandengroep die in de Noordelijke IJszee ligt. Wil je ijsberen en walrussen spotten tijdens je reis? Dan zit je goed in Spitsbergen. In de wildernis van deze eilandengroep kom je vele exotische dieren tegen, waaronder ook ijsberen en walrussen. Het is erg bijzonder deze dieren in hun natuurlijke leefomgeving te zien.

Wil jij een reis naar Spitsbergen boeken? Bekijk dan het aanbod Spitsbergen reizen. Door het grote aanbod vind je altijd wel een vakantie die bij jou past en bovendien binnen je budget valt.

Alternatieve bestemming #2: Tanzania

Tanzania is een van de mooiste landen van Afrika. In Tanzania bewonder je niet alleen de bijzondere Serengeti vlaktes, maar ben je met een beetje geluk getuige van de jaarlijkse massale wildmigratie. Ook kun je er wandelen in de jungle, relaxen op paradijselijke eilanden met prachtige stranden en hiken op de hoogste bergen. Wil jij een onvergetelijke reis naar Tanzania boeken? Bekijk dan het grote aanbod Tanzania reizen.

Alternatieve bestemming #3: Costa Rica

Als je bijzondere wandeltochten wilt maken door de jungle, moet je zeker in Costa Rica zijn. In dit land vind je prachtige regenwouden, die je met gids en soms ook zonder gids kunt verkennen. Tijdens jouw tochten door de diverse prachtige jungles in het land, kom je vele exotische dieren tegen. Neem ook zeker je verrekijker mee, want in Costa Rica leven verschillende exotische vogelsoorten. Met een verrekijker kun je deze prachtige vogels goed bewonderen. En ben je moe geworden van al dat gewandel door de jungle? Dan kun je een paar dagen ontspannen op een van de prachtige stranden van Costa Rica.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!