reizen oud en nieuw singles

3 trendy vakantiebestemmingen met Oud & Nieuw

De decembermaand is in aantocht! Mocht je nog geen plannen hebben voor oud & nieuw dan hebben wij nog wel een paar aantrekkelijke suggesties voor je! Want thuisblijven kan altijd nog ?

Jaarwisseling in zon of sneeuw?

Menig Nederlander spendeert de laatste dag van het jaar graag in het buitenland. Maar waar gaan zij heen? Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om met andere singles gezellig te toasten en het nieuwe jaar in te luiden! In de volle tropische zon, of liever in de poeder witte sneeuw? Het kan allebei! Inspiratie doe je op in de Feestdagen Special of de Wintersport Special van dit jaar.  het actuele aanbod van singlereizen tijdens de kerstdagen en oudjaar vind je natuurlijk ook op de reisagenda van Single2Travel.nl.

Samen met friends!

Wil je liever met je zus, best friend of vriendenclubje op pad? Dan heeft Airbnb onderzocht welke drie bestemmingen het meest door Nederlanders worden geboekt tijdens Oud & Nieuw. Het jaar begint met een knaller met deze top drie meest trending Oud & Nieuw bestemmingen!

Top 3 favoriete bestemmingen

  1. Willemstad

Als klap op de vuurpijl: staat bovenaan de lijst Willemstad, Curaçao. Curaçao is the place to be tijdens Oud & Nieuw. Vanaf 28 december kan er elke avond naar een vuurwerkshow worden gekeken, waarna de miljoenklapper op 31 december dit nog eens overtreft. In Willemstad wordt er om 19.00 uur al geproost op het Nederlandse Nieuwjaar, waarna de mensen zich verspreiden over de clubs en strandtenten. De echte doorzetters kunnen zich de volgende dag om 12.00 uur melden bij de Unox Nieuwjaarsduik.

  1. Madrid

Op de tweede plek in de lijst staat Madrid. Madrid is de officieuze wereldstad van de fiesta en is daarom dé plek om tijdens talloze festiviteiten te dansen tot de zon op komt. Geniet van tapas, churros en liters sangria tijdens de laatste nacht van het jaar, Nochevieja in het Spaans.

  1. Dublin

‘Having Craic’ is een typisch Ierse uitspraak waarbij gerefereerd wordt aan having fun. Dit zal vast en zeker gehoord worden bij een bezoek aan Dublin, Ierland. In het hart van Dublin worden de laatste momenten van 2018 bij het iconische Custom House gevierd. Hier wordt het Liffey Lights Midnight Moment georganiseerd waar men zijn ogen uit kijkt tijdens een oogverblindend lichtspektakel.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!