reizen oud en nieuw singles

3 trendy vakantiebestemmingen met Oud & Nieuw

De decembermaand is in aantocht! Mocht je nog geen plannen hebben voor oud & nieuw dan hebben wij nog wel een paar aantrekkelijke suggesties voor je! Want thuisblijven kan altijd nog ?

Jaarwisseling in zon of sneeuw?

Menig Nederlander spendeert de laatste dag van het jaar graag in het buitenland. Maar waar gaan zij heen? Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om met andere singles gezellig te toasten en het nieuwe jaar in te luiden! In de volle tropische zon, of liever in de poeder witte sneeuw? Het kan allebei! Inspiratie doe je op in de Feestdagen Special of de Wintersport Special van dit jaar.  het actuele aanbod van singlereizen tijdens de kerstdagen en oudjaar vind je natuurlijk ook op de reisagenda van Single2Travel.nl.

Samen met friends!

Wil je liever met je zus, best friend of vriendenclubje op pad? Dan heeft Airbnb onderzocht welke drie bestemmingen het meest door Nederlanders worden geboekt tijdens Oud & Nieuw. Het jaar begint met een knaller met deze top drie meest trending Oud & Nieuw bestemmingen!

Top 3 favoriete bestemmingen

  1. Willemstad

Als klap op de vuurpijl: staat bovenaan de lijst Willemstad, Curaçao. Curaçao is the place to be tijdens Oud & Nieuw. Vanaf 28 december kan er elke avond naar een vuurwerkshow worden gekeken, waarna de miljoenklapper op 31 december dit nog eens overtreft. In Willemstad wordt er om 19.00 uur al geproost op het Nederlandse Nieuwjaar, waarna de mensen zich verspreiden over de clubs en strandtenten. De echte doorzetters kunnen zich de volgende dag om 12.00 uur melden bij de Unox Nieuwjaarsduik.

  1. Madrid

Op de tweede plek in de lijst staat Madrid. Madrid is de officieuze wereldstad van de fiesta en is daarom dé plek om tijdens talloze festiviteiten te dansen tot de zon op komt. Geniet van tapas, churros en liters sangria tijdens de laatste nacht van het jaar, Nochevieja in het Spaans.

  1. Dublin

‘Having Craic’ is een typisch Ierse uitspraak waarbij gerefereerd wordt aan having fun. Dit zal vast en zeker gehoord worden bij een bezoek aan Dublin, Ierland. In het hart van Dublin worden de laatste momenten van 2018 bij het iconische Custom House gevierd. Hier wordt het Liffey Lights Midnight Moment georganiseerd waar men zijn ogen uit kijkt tijdens een oogverblindend lichtspektakel.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gevaarlijke landen
By Monique ·
26 oktober 2021

10 gevaarlijkste plekken ter wereld

We fantaseren graag over droombestemmingen waar we ooit in ons leven nog eens naar toe op vakantie willen. Maar hoe zit het met plaatsen op de wereld die je voor je eigen veiligheid maar beter kunt mijden?
10 skidorpen italie
By Francien ·
23 november 2021

10 populairste Italiaanse wintersportdorpen bij Nederlanders

Het kwik daalt en dat doet menig wintersporter verlangen naar het moment dat de ski's ondergebonden mogen worden. Italië is een verrassende skibestemming, die met haar witte Alpentoppen veel te bieden heeft.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!