beste plek vliegtuig

3 x met singles op vliegvakantie

Heb jij er (in tegenstelling tot heel wat landgenoten) totaal geen zin in om in Nederland te blijven deze zomer? Boek dan een fijne singlereis! We hebben er drie voor je opgesnord!

1 Beleef en Proef Noord Griekenland

8-daagse excursiereis met verblijf in super-de-luxe 4-sterrenhotel met afwisselende uitstapjes

Samen boodschappen doen op de lokale markt, tussen de Griekse vrouwen. Bakken vol olijven en tomaten roder dan rood. Proeven van de heerlijke lokale wijnen. Een gezellige grillavond aan het zwembad en een leerzame maar vooral ook verrukkelijke kookworkshop. Kali orexi, oftewel: eet smakelijk. Naast al deze culinaire genoegens gaan we ook nog heel veel moois bekijken. De bijzondere Meteora kloosters, zwevend tussen hemel en aarde in een schitterend landschap. Het antieke theater van Dodoni, karakteristieke bergdorpjes en de spectaculaire Vikoskloof. En dat alles vanuit ons luxe 5-sterren hotel… Meer redenen om met ons mee te gaan naar het mooie noorden van Griekenland heeft u toch niet nodig? Dus… op naar gastvrij Griekenland!

grieks eiland vakantie

2 Single Reis Wandelen Wicklow Way

7-daagse wandelvakantie Ierland voor singles over Ierlands oudste lange-afstandspad door heuvelachtig gebied

Tijdens deze reis waant u zich in een andere wereld! We wandelen dwars door de Wicklow mountains, over de mooiste delen van de ‘Wicklow Way’: Ierlands oudste lange-afstandspad. Dit heuvelachtige gebied, met geleidelijke stijgingen en dalingen is gelegen nét ten zuiden van Dublin. Het ruige maar toegankelijke landschap lijkt zó uit een sprookjesboek te komen. En daar blijft het niet bij, want we gaan natuurlijk ook de bruisende en uiterst gezellige stad Dublin verkennen. Even ten westen van deze stad ligt de University of Maynooth. Omdat de studentenverblijven van deze universiteit gedurende de zomermaanden leegstaan, worden de kamers in juli en augustus aangeboden als vakantieverblijf en dat biedt de unieke mogelijkheid om relatief voordelig deze prachtige streek in hartje hoogseizoen te ontdekken. Cead Mile Failte!

zweden natuur

3 Single Reis Sri Lanka Klassiek

Ontdek met andere singles in 17 dagen de cultuur, natuur én strand van het ‘Gezegende Eiland’

Sri Lanka betekent ‘Gezegend Eiland’, een prachtige en bijzonder treffende naam voor deze parel in de Indische Oceaan. We duiken het koloniale verleden in van koninklijke steden en ontdekken hoezeer de verering van Boeddha het dagelijks leven bepaalt. In talrijke tempels worden bloemenoffers gebracht. De glooiende, frisgroene theeplantages in het binnenland vormen het perfecte decor om een kopje Ceylonthee, made in Sri Lanka, te drinken. Wuivende kokospalmen, idyllische vissersplaatsjes, vertederende olifanten en een tropische begroeiing dragen alle bij aan de unieke sfeer van dit eiland.

Vakantie stranden sri lanka

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!