skiën herfst gletsjer

3 x waarom je wintersport met singles niet mag laten schieten

Spreekt een wintersportvakantie je eigenlijk wel aan maar twijfel je nog of je met andere singles moet gaan? Na het lezen van onze drie argumenten ben je er vast helemaal klaar voor!

1) Je ontmoet gelijkgestemden. Wanneer je op wintersportvakantie gaat met andere singles ontmoet je met het grootste gemak singles net als jij. Ze zijn allemaal in meer of mindere mate sportief, houden van het ‘buitenleven’, ze zijn ondernemend, sociaal en vinden het leuk om nieuwe mensen te leren kennen op vakantie en er samen een toptijd van te maken. Leuk toch?

2) Op wintersportvakantie gaan is niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een mooi begin van het nieuwe jaar. Laat afgelopen jaar met al zijn positieve en negatieve kanten achter je, er ligt een kersvers nieuw jaar voor je in het verschiet, als een onbeschreven blad. Een weekje er tussenuit is voor velen een fijne manier om de batterij weer op te laden om zo een frisse en fruitige start te maken van het nieuwe jaar.

3) Eén van de redenen van singles om met andere singles op vakantie te gaan is natuurlijk om mogelijk een nieuwe liefde aan de haak te slaan. Nu moet dat niet je voornaamste prioriteit zijn, maar je hoeft het ook niet uit te vlakken. Juist op wintersportvakanties (en groepsreizen met sportieve insteek) slaat de vonk sneller over. Raar..? Maar waar! Dus mocht je meteen je goede voornemens op het gebied van de liefde in de praktijk willen brengen, dan is dit een mooie gelegenheid.

Dé wintersportvakantie kiezen

Hebben we je overtuigd? Dan moet je nu alleen nog even de wintersportvakantie uitkiezen die bij jou past! Of je nu naar Oostenrijk, Frankrijk of Italië wilt, beginnende skiër of liever de zwarte piste afgaat, er is echt voor iedere single een wintersportvakantie te vinden die past. Voor lastminute skivakanties kijk je op de agenda, voor uitstekende wintersportorganisaties kijk je in de wintersport gids. Wij wensen je alvast een hele fijne ski break toe en natuurlijk een fantastisch nieuw jaar!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!