herfstbreak singles

3 zalige vakantie oppeppers voor singles in de herfst

Zijn die donkere avonden, frisse herfstwind en natte grauwe herfstdagen totaal niet aan jou besteedt? Dan is dit artikeltje jou op het lijf geschreven. Lang niet iedereen geniet van de pracht en praal van de herfst. Ze worden er zelfs een tikkeltje somber van. Kan jij ook wel een oppepper gebruiken dit najaar? Drie heerlijke vakantie oppeppers waar je bloed vast sneller van gaat stromen.

Go South!

Vergelijk jezelf voor het gemak maar even met een… vogel! Juist. Niet voor niets is er ieder najaar sprake van de grote vogeltrek waarbij massa’s vogels het warme(re) zuiden opzoeken. Reis ze lekker achterna. Boek een leuke trip naar Portugal, Griekenland, Italië of het zuiden van Spanje. Geen temperaturen om de zee in te duiken, maar wel om te genieten van zachte temperaturen, rustige boulevards, heerlijk eten en een prachtig zacht najaarszonnetje! Geen zin om alleen te gaan; we geven je groot gelijk, samen is ook veel gezelliger! De reiservaring delen, samen aan tafel en vriendschappen sluiten, dat is de essentie van een groepsreis met gelijkgestemden. Je kunt dit najaar naar het zuiden afreizen naar verschillende landen met Kras Reizen.

trekvogels singles vakantie

Go Far Away!

Draai jij je hand niet om voor een uurtje of 10 vliegen. Dan ligt praktisch de hele wereld aan je voeten in de herfst. Vliegtickets zijn in november een stuk voordeliger dan in andere maanden van het jaar dus als je het qua werk geregeld kunt krijgen de ideale maand om een verre reis te maken naar een zonnig land.  Azië, Afrika of misschien wel Midden-Amerika, aan zonnige warme en exotische bestemmingen geen gebrek. Dat wordt nog lastig kiezen! Bij  ‘avontuurlijke reizen’ vind je in elk geval de beste reisaanbieders voor een perfecte groepsvakantie met andere singles naar de zon in het najaar.

zonsondergang sri lanka

Go Steamy!

Voor een beetje warmte en ontspanning hoef je natuurlijk niet per se hartstikke ver weg. Ook in Nederland of bij onze buurlanden kun je perfect terecht voor een heerlijk relaxed weekend of mini break. Combineer dit met een wellness arrangement en wij verzekeren je dat jij niet alleen lekker opwarmt maar ook als herboren thuiskomt! Bij Spa Dreams vind je overheerlijke breaks en wellnessvakanties dichterbij huis én ver weg!

wellness vakantie singles

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!