herfstbreak singles

3 zalige vakantie oppeppers voor singles in de herfst

Zijn die donkere avonden, frisse herfstwind en natte grauwe herfstdagen totaal niet aan jou besteedt? Dan is dit artikeltje jou op het lijf geschreven. Lang niet iedereen geniet van de pracht en praal van de herfst. Ze worden er zelfs een tikkeltje somber van. Kan jij ook wel een oppepper gebruiken dit najaar? Drie heerlijke vakantie oppeppers waar je bloed vast sneller van gaat stromen.

Go South!

Vergelijk jezelf voor het gemak maar even met een… vogel! Juist. Niet voor niets is er ieder najaar sprake van de grote vogeltrek waarbij massa’s vogels het warme(re) zuiden opzoeken. Reis ze lekker achterna. Boek een leuke trip naar Portugal, Griekenland, Italië of het zuiden van Spanje. Geen temperaturen om de zee in te duiken, maar wel om te genieten van zachte temperaturen, rustige boulevards, heerlijk eten en een prachtig zacht najaarszonnetje! Geen zin om alleen te gaan; we geven je groot gelijk, samen is ook veel gezelliger! De reiservaring delen, samen aan tafel en vriendschappen sluiten, dat is de essentie van een groepsreis met gelijkgestemden. Je kunt dit najaar naar het zuiden afreizen naar verschillende landen met Kras Reizen.

trekvogels singles vakantie

Go Far Away!

Draai jij je hand niet om voor een uurtje of 10 vliegen. Dan ligt praktisch de hele wereld aan je voeten in de herfst. Vliegtickets zijn in november een stuk voordeliger dan in andere maanden van het jaar dus als je het qua werk geregeld kunt krijgen de ideale maand om een verre reis te maken naar een zonnig land.  Azië, Afrika of misschien wel Midden-Amerika, aan zonnige warme en exotische bestemmingen geen gebrek. Dat wordt nog lastig kiezen! Bij  ‘avontuurlijke reizen’ vind je in elk geval de beste reisaanbieders voor een perfecte groepsvakantie met andere singles naar de zon in het najaar.

zonsondergang sri lanka

Go Steamy!

Voor een beetje warmte en ontspanning hoef je natuurlijk niet per se hartstikke ver weg. Ook in Nederland of bij onze buurlanden kun je perfect terecht voor een heerlijk relaxed weekend of mini break. Combineer dit met een wellness arrangement en wij verzekeren je dat jij niet alleen lekker opwarmt maar ook als herboren thuiskomt! Bij Spa Dreams vind je overheerlijke breaks en wellnessvakanties dichterbij huis én ver weg!

wellness vakantie singles

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!