3x tips voor prachtige verre reizen!

3x tips voor prachtige verre reizen!

Wil je graag binnenkort een verre reis maken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gauw verder. Er zijn namelijk vele bestemmingen die geschikt zijn voor een verre reis. Dit kan het moeilijk maken om een bestemming uit te kiezen voor je reis. Hieronder vind je genoeg inspiratie voor een onvergetelijke verre reis!

Mexico

Mexico is een bekende bestemming voor een verre reis. Het land heeft van alles te bieden, zoals cultuur, zee, strand, natuur en nog veel meer. Ter voorbereiding aan een reis naar Mexico is het belangrijk om een aantal reisvaccinaties te nemen. Reisvaccinaties naar Mexico zijn op verschillende plekken in Nederland verkrijgbaar. Als je eenmaal in Mexico bent aangekomen is het aan te raden om rond te reizen, zodat je verschillende plekken van het land ziet. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Mexico-City, de strandplaatsen Cancun of Playa del Carmen en voor surfliefhebbers is Puerto Escondido ook een mooie plek om te verblijven. Er zit voor iedereen wel een geschikte bestemming tussen!

Indonesië

Het land Indonesië is een populaire bestemming voor een verre reis. En dat is niet voor niets. Het land is namelijk erg divers en heeft verschillende mooie plekken te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het eiland Bali of Java. Bali is een populaire bestemming onder vele toeristen en de moeite waard om te bezoeken als je van natuur, zee en bruisende stadjes houdt. Java is minder toeristisch dan Bali en daarom meer geschikt voor mensen die echt de rust willen opzoeken en een goed beeld willen krijgen van het lokale leven in Indonesië. Je merkt het, Indonesië kan zeker op het lijstje van verre reis bestemmingen!

Thailand

Thailand

Ook Thailand is een goede optie voor een verre reis. Het land heeft veel verschillende mooie bezienswaardigheden en is ook nog eens goedkoop, wat het een budgetvriendelijke bestemming maakt. Voor een reis naar Thailand is het ook belangrijk om aan reisvaccinaties te denken. Reisvaccinaties voor Thailand zijn op vele plekken verkrijgbaar. In Thailand is Bangkok een aanrader om eerst 2 of 3 nachten te verblijven. Daarna kun je ervoor kiezen om naar het noorden of zuiden van het land te gaan. Als je meer van natuur en jungle houdt, kun je het beste naar het noorden reizen. Reis bijvoorbeeld naar Chiang Mai of Pai. Ben jij juist een strandliefhebber? Dan zit je goed in het zuiden van Thailand. Bezoek bijvoorbeeld het eiland Koh Samui of Koh Lipe voor prachtige stranden. Er is voor iedereen wel wat moois te beleven in Thailand!

Met al deze inspiratie voor verre reizen kun jij alvast je reis gaan plannen!

Scott

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!