niet doen voor vakantie

5 dingen die je voor je vakantie niet moet doen

Lekker op vakantie binnenkort! Dat is een bijzonder lekker en fijn vooruitzicht :-). Toch zijn er een paar dingen die je beter niet kunt doen voordat je op vakantie gaat. Kijk maar eens naar deze 5.

#1 Zelfbruiner opdoen
Je denkt ‘ik kleur nog even snel bij voordat ik als een wit visje op het strand lig daar’. Klinkt als een goed idee, we weten het. Maar vaak zijn die zelfbruiners voor geen meter te vertrouwen. En dan lig jij straks als een gekleurde kanarie op dat strand. Op die leuke roze handdoek, die vloekt bij al die bruine vlekken. Niet doen dus.

#2 Cocktails drinken om in de stemming te komen
Wat? Géén cocktails voordat je op vakantie gaat? Nee dat klopt. Hou je nou even in. Die cocktails smaken veel lekkerder met als uitzicht het strand, de parasols, de zonsondergang en die klotsende zee. In Nederland hebben we dat namelijk niet. Dan zit je in een bruincafé te sippen aan een ‘floptail’ met als uitzicht een chagrijnige barman. Echt, je gaat huilen.

#3 Té veel woorden over de grens leren
Ben je van plan een paar basiszinnen te leren van die ene taal? Dat is een goed idee. Probeer echter niet té veel te onthouden. Dan ga je dingen door de war halen en krijg je rare situaties. En rare situaties zijn niet leuk. Al helemaal niet op vakantie. Ongemakkelijk…

#4 Denken dat je koffer zich vanzelf inpakt
Kon dat maar hè, gewoon zeggen wat je mee wilt nemen op vakantie. En dat je koffer zichzelf gaat inpakken. Helaas hebben ze dat nog niet uitgevonden. Begin dus op tijd. Zo houd je overzicht en weet je wat je nog moet aanschaffen. Echt het gebeurt niet vanzelf. Je gelooft toch ook niet meer in sprookjes? Nou dan. Hup hup begin! Dit vakantielijstje helpt!

#5 Je als een stresskip gedragen
Je weet het best. Met stresskippen-gedrag los je niet veel op. Dus laat dingen los. Het komt gewoon helemaal goed tijdens die vakantie. Vergeten die tandpasta te kopen? Je denkt toch niet dat ze in andere delen van de wereld geen tandpasta verkopen? Hallooo.

Bron: Cheaptickets

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!