droomreizen voor singles

5 droomreizen voor singles

Droom jij ook weg bij de gedachte aan een volgende vakantie? Sta je te popelen om te vertrekken maar weet je nog niet goed waar je heen wilt? Behalve dan dat het er waanzinnig mooi moet zijn? Wij zochten 5 droombestemmingen voor singles waar je een paradijselijke vakantie gaat beleven.

1. Droomreis eilandhoppen Nederlandse Antillen

Onze eigen Nederlandse Antillen ontdekken? Dat is een heel goed idee! Bij deze droomreis doe je alle drie de eilanden aan: Aruba, Bonaire en Curaçao. Eilandhoppen maar dan met een wel heel tropisch tintje. Lekker zonnen, duiken, snorkelen en vooral genieten van deze droombestemming!

2. Droomreis naar Cuba

Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Cuba is een heuse droombestemming voor iedereen die nét even wat anders wil!

3. Droomreis naar Colombia

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je zon, zee en prachtige stranden graag combineren met besneeuwde bergtoppen? Dan is een rondreis door Colombia je op het lijf geschreven. Van tropische stranden tot de hoge besneeuwde bergpieken van de Andes, van nevelwouden tot woestijn; deze rondreis door Colombia biedt alles. Cultuur viert de boventoon in de prachtige historische steden, maar ook in San Agustín waar honderden imposante beelden over het heuvelachtige landschap zijn uitgestrooid. Bovenal is Colombia een land waar je verrast zult worden door de gastvrije en vriendelijke bevolking. Boeken dus deze droomreis!

4. Droomreis naar de Maldiven

Denk je aan een luxe droomvakantie dan denk je Maldiven! Dit gecombineerd met het schitterende Sri Lanka en je hebt de ultieme bestemmingen te pakken. Koningssteden bezoeken, tempels, prachtige tuinen en alle Engelse invloeden ontdekken waarna je vervolgens in stijl op de Maldiven in stijl kunt nagenieten. Pak die snorkel maar in want ook de onderwaterwereld is magnifiek!

5. Droomreis naar Costa Rica

Pura Vida! In Costa Rica kom je ogen tekort om van al het moois te genieten. Van nevelwouden, ongerepte jungle tot waanzinnig mooie stranden waar je je in een vakantiebrochure waant. Laat je overweldigen door de prachtige afwisselende natuur tijdens deze rondreis. Wildstromende rivieren, paradijselijke stranden, overweldigende vulkanen en regenwouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen en tropische vogels kunt zien. Op de Caribische stranden van Costa Rica kun je zeeschildpadden hun eieren zien leggen. Een bezoek aan het meest ongerepte stuk regenwoud, Corcovado, maakt deze Costa Rica rondreis compleet.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!