singles rondreizen Marokko

5 herfstvakanties voor singles om verliefd op te worden

Verliefd worden op vakantie, dat is natuurlijk hartstikke lekker! Tijdens singlereizen staat verliefd worden niet centraal, maar laten we eerlijk zijn. In een leuke groep mensen waar iedereen alleenstaand is kan er natuurlijk van alles gebeuren.. Je zult de eerste niet zijn waarbij de vonk overslaat tijdens een mooie rondreis!

Als jij toe bent aan wat meer avontuur in je leven, nieuwe, vrolijke, open mensen wilt ontmoeten en een kansje op de liefde zeker niet wilt uitsluiten dan hebben wij 5 heerlijke herfstbestemmingen voor je!  Als je niet verliefd wordt op een van je reisgenoten, dan denk je zeker met een warm gevoel terug aan een heerlijke reis!

  1. Laat je hart sneller kloppen in Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een enorm veelzijdig vakantieland. Als je aan Zuid-Afrika denkt zie je jezelf waarschijnlijk op safari! Meer er is meer. Behalve de overweldigende natuurparken heeft het magnifieke witte stranden en je drinkt er uitstekende wijnen. Het is een land met veel gezichten, maar als je er eenmaal bent geweest dan hebt je je hart vast voor altijd verloren. Ga je mee? 

  1. Laat je overweldigen door Costa Rica

Wist je dat de inwoners van Costa Rica tot de gelukkigste mensen ter aarde behoren? Het land is werkelijke wonderschoon en kent een flora en fauna die je vrijwel nergens anders aantreft. Avontuur in de jungle en waanzinnige stranden? Costa Rica heeft het allebei. Het land is niet alleen groen qua natuur maar ook qua milieu en dat komt de prachtige natuur uiteraard ten goede. Wil jij je laten verleiden?

  1. Laat je verleiden door Cuba

Cuba is compleet anders dan alle andere Caraïbische eilanden en dat maakt het ook zo’n speciale reisbestemming. Je waant je echt in een ander tijdperk met als die oude Amerikaanse Cadillacs en dan hebben we het nog niet gehad over die heerlijke salsa cultuur!  Cuba heeft koloniale steden, geweldig mooie stranden waar je prima kunt duiken en hele vriendelijke, gastvrije bevolking. Als je hier niet verliefd op wordt, dan weten wij het ook niet meer!

  1. Laat je versieren door het land met de eeuwige glimlach: Thailand

Een waanzinnig mooi land met een enorme diversiteit, dat is Thailand. Het tropische klimaat, het land van eeuwen oude tempels en tuk tuk’s, wolkenkrabbers en de schitterende regenwouden. Je kijkt er je ogen uit! Je geniet natuurlijk van de Thaise keuken en de je komt tot rust op een van de overheerlijke witte stranden. Als dit geen vakantie met een glimlach is?

  1. Voel je de koning te rijk in Marokko

Heb je altijd al eens de vier koningssteden willen bezoeken? Dan is dit je kans. Fès, Marrakech, Meknès en Rabat zijn de vier koningssteden omdat deze ooit de residentie waren van een rijke Marokkaanse dynastie. Het is alsof de tijd heet stilgestaan. Maar Marokko heeft meer te bieden Kleurrijke markten waar je ogen tekort komt, je bedwelmd wordt door de geur van heerlijke specerijen. En wat te denken sprookjesachtige paleizen en met prachtige tuinen!

Meer hartverwarmende singlereizen voor in de herfst vind je op onze uitgebreide agenda.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!