trendy zonnebril

5 lentekriebel bestemmingen voor singles

Voel jij ze ook? Die lentekriebels? Hoogste tijd om die bloemetjes te zien ontluiken en die bijtjes te zien vliegen… ? We hebben 5 overheerlijke lentebreaks voor singles op een rijtje gezet!

1 Barcelona

Denk jij dat het een onmogelijke opgave is om Barcelona te verkennen buiten de gebaande paden omdat dit een geliefde stad is bij toeristen? Je hebt  geluk, want wij verklappen een paar van de best bewaarde geheimen van de stad!

2 Milaan

Iedereen kent Milaan van de immense Duomo, het San Siro stadion en natuurlijk als stad van La Moda. Maar Milaan heeft je meer te bieden. Als je van de gebaande paden af wil stappen of deze stad wat vaker aandoet is het leuk om nieuwe hotspots te bezoeken. Wij hebben er 5 voor je verzameld!

3 Rome

Of je nu voor het eerst naar Rome afreist of er al tig keer geweest bent; deze prachtige stad blijft fascinerend, mooi en veelzijdig. Rome leent zich uitstekend voor een heerlijke stedentrip in het najaar wanneer de temperaturen nog lekker zacht zijn. Daarom sommen wij de 5 hoogtepunten van de Italiaanse hoofdstad even voor je op!

4 Lissabon

Portugal is vooral bekend van de Algarve, maar wist je dat je dat Lissabon ook een prima bestemming is als je houdt van de combi stand en strand? Je kuiten krijgen meteen een fikse training want Lissabon ligt op heuvels dus dat wordt klimmen geblazen! Naar het strand? Dan pak je de trein en sta je in 25 minuten in de badplaats Cascais! Heerlijk om in het voorjaar te bezoeken.

5 Valencia

Kijk jij ook verlangend uit naar het voorjaar en ben je nog op zoek naar een leuke trip met mooi weer in combinatie met cultuur en strand? Dan zijn Barcelona en Valencia ideaal om in het voorjaar te bezoeken. Barcelona doet het goed in juni maar in Valencia kan je al veel eerder terecht voor haast zomerse temperaturen door de zuidelijke ligging. In april, mei geniet je al volop van de zon. En laat Valencia nou ook nog eens perfect te verkennen zijn per fiets!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!