singlereizen 25+

5 leukste single reizen voor ver weg en dichtbij

Lekker in de herfst een weekje uitwaaien, wandelen of juist de warme nazomerzon opzoeken? Ook in de herfstvakantie van 2014 valt er voor singles weer genoeg te beleven. Van een bruisend lang weekend tot een exotische rondreis, op de agenda van Single2Travel ontdekt de single beslist een reis die bij hem of haar past.

Dichtbij huis

De 5 leukste single reizen binnen Europa voor je op een rij:

1.       7 dagen, Zweden, 12 oktober,

2.       15 dagen, Umbrië, 15 oktober,

3.       7 nachten, Kroatië, 17 oktober,

4.       3 dagen, Stedentrip Londen, op 17 oktober,

5.       3 dagen, single wandelweekend Vlieland, 31 oktober

Ver weg van huis

Een verre rondreis boeken in het najaar is voor vele singles je van het. Dit type vakanties is sowieso heel populair bij alleenstaanden.  Ook als reisorganisaties geen specifieke singlereizen aanbieden in het programma, dan kan je er vanuit gaan dat de groepen voornamelijk uit singles bestaan.

De 5 leukste verre single reizen in de herfst voor singles:

1.        7 of 14 nachten, Curaçao2 oktober,

2.        7 nachte, Cappadocië in Turkije, 11 oktober,

3.       24 dagen, Rondreis Zuid-Afrika, 18 oktober, 

4.        7 dagen, Tunesië, 25 oktober,

5.       6 of 13 nachten, Single reis, Beleef Jordanië, 25 oktober

Alle singlereizen ontdek je op de singles reisagenda op Single2travel.nl. Ben je nog op zoek naar de juiste reisorganisatie die jou kan helpen jouw droomvakantie te verwezenlijken?  Check dan onze reiswijzer. Die slaagt er zeker in jou op de juiste richting te zetten.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!