hand in hand

5 onmisbare kledingstukken op reis

Vind jij het ook altijd een hele uitdaging om de juiste kledingstukken bij elkaar te verzamelen voor in je reiskoffer? Lange broek, korte rok, toch een nette blouse of dat jasje, en mijn wandelschoenen dan? Ook al zijn weer, temperatuur en klimaat kristalhelder, dan nog… valt het niet mee om juist datgene in te pakken waardoor je op vakantie met een handige, leuke, sexy of praktische outfit voor de dag kan komen.

Wat je kledingstijl of vakantiebestemming ook is, volgens ons mogen deze 5 kledingstukken niet in je koffer ontbreken.

Voor de man:

1.Kreuk en strijkvrij overhemd
2. Pantalon of nette spijkerbroek
3. Sneakers die zowel onder een korte broek als nette pantalon staan
4. Zwemshort die je ook als korte broek kunt dragen
5. Vest / Trui

man inpakken koffer kleding

Multifunctioneel voor mannen

Zorg altijd voor kledingstukken die je in verschillende settings kunt dragen. Multifunctioneel is het sleutelwoord. Een mooi overhemd met opgerolde mouwen staat lekker casual op een korte (zwem)broek met sneakers eronder terwijl die diezelfde blouse ook mooi staat op een nette lange pantalon. Zorg voor schoenen die vrijwel overal onder passen en een trui of vest werkt prima in plaats van een jas. En die zwemshort? Ook al ga je op wintersport, er is vast een lekker zwem of saunacomplex in de buurt om te relaxen en dan komt die short mooi van pas! Snel, en ook nog betaalbaar je modieuze vakantie-outfit shoppen? Dat doe je hier! 

Voor de vrouw:

Voor vrouwen is inpakken voor de vakantie meestal helemaal een drama. Maar goed, we doen toch een poging je te helpen met deze 5 onontbeerlijke kledingstukken. Wil je tijd besparen en lekker online shoppen voordat je op vakantie gaat? Kijk dan eens bij dit online warenhuis. 

1.Nette lange broek / jeans
2. Jurkje
3. Schoentjes met lage hak
4. Bikini / badpak
5. Jasje / Colbert

inpakken kleding vrouw

Wat je ook verder in die koffer propt, met bovenstaande kledingstukken kom je een heel eind. Op schoentjes of sandaaltjes met een beschaafde lage hak hou je het veel langer vol dan op die hoge palen.  Ze staan daarnaast ook nog eens geweldig leuk, vrouwelijk en sexy onder zowel je jurkje én die nette jeans. Een jasje of colbertje met een bijpassend sjaaltje is multifunctioneel op reis. Voor overdag als het net wat frisjes is of wanneer je in de avond een dinertje hebt in een chique restaurant. Mix en match, zorg voor kleuren en kledingstukken die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Ook hier geldt dat die bikini of badpak geen overbodige luxe is. Een zwembad in je hotel, vlak bij het strand of in de buurt van een spa? Enjoy!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!