50plus singlereizen

5 redenen waarom singles van 50plus zo reislustig zijn

Samen ontdekken, genieten, beleven, dat is het motto van de single vijftiger van nu. Korte tripjes dichtbij huis of toch liever ver weg? Alles kan en niets moet. Vrijheid blijheid maar wel in gezelschap van singles die in dezelfde levensfase verkeren. Je ontmoet nieuwe mensen, deelt samen prachtige reiservaringen en doet binnen no-time nieuwe contacten op.

5 redenen waarom singles van 50+ zo reislustig zijn:

1. Met ietwat mee levenservaring weten de 50plus singles dat het leven te kort is om er niet alles uit te halen wat er in zit. Ze hebben doorgaans ietsjes meer bagage en weten daarom heel goed wat ze wel en niet willen

2. De single van 50+ heeft meestal geen hele kleine kinderen meer en dus de handen meer vrij om op reis te gaan. Buiten de schoolvakanties om zijn ook singlereizen doorgaans een stuk goedkoper en dat maakt dat ze er massaal op uit trekken!

3. Singles van rond de vijftig hebben over het algemeen hun plekje qua werk wel gevonden. De druk om carrière te maken is eraf en dat maakt dat er meer ruimte komt voor de leuke dingen in het leven zoals reizen!

4. Ook single vrouwen van vijftig en ouder zijn in deze tijd vaak financieel onafhankelijk dus prima in staat om hun eigen leventje te leven. Sociaal gezien staan ze meer dan ooit open voor nieuwe contacten en een manier om die op te doen is een leuke singlereis te boeken!

5. De single man en vrouw van 50+ begeeft zich massaal op internet. Digibeten zijn het al lang niet meer en ze weten hun weg uitstekend te vinden. Het online zoeken en vinden van een passende singlereis is ook voor hen een fluitje van een cent geworden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dat is het motto!

Niet voor niets dat 50plus singlereizen bijzonder populair zijn! Voor je het weet wil je niet meer naar huis.. Gelukkig zijn er zoveel mooie vakanties te vinden dat je snel weer kunt boeken!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!