Groepsreis singles eerste keer

5 singlereizen die je voor deze zomer met een goed gevoel kunt boeken

Kan je niet wachten om deze zomer met leuke singles op vakantie te gaan maar wil je het wel graag veilig houden in deze ‘gekke’ corona tijden? Dan zijn deze vijf singlevakanties the place to be!

1# Uniek single weekend Ardennen, ga ook mee!

De setting is al heel bijzonder. De krakende vloeren, hertengeweien aan de muur en de immense open haarden. Hier gebeurt het. De fijne gesprekken. Het samen genieten van het lekkere eten, van elkaar. Van de verwennerij van de koks.

Buiten wacht je nog een traktatie. De prachtige Ardennen. De glooiende landschappen. De frisse boslucht. Hier rondstruinen doet wat met je geest. Je voelt ruimte. Je voelt je vrij. Bekijk deze video maar eens.  Data & boeken doe je hier! 

2# Wielrennen, moutainbiken en wandelen in de prachtige Oostenrijkse Alpen

Drie jaar geleden waren we voor het eerst in Filzmoos. Het wielrennen, mountainbiken en wandelen is prachtig hier in de Oostenrijkse Alpen. En wat hebben we gelachen met de leuke gidsen en de altijd vrolijke eigenaresse Ellen en haar zoon Patrick van ons hotel Wurzer.

Dit jaar belooft het minstens zo mooi te worden. Het zomerse sfeertje en de gezonde berglucht is heerlijk. Niet voor niets noemen veel VillaVibers dit de ideale combinatie tussen inspannen en ontspannen. Data & boeken doe je hier!

3# All-inclusive weekend vol leuke activiteiten in het mooie Vechtdal

Wil je er een weekendje helemaal tussenuit? En ook nog eens leuke mensen ontmoeten? Het kan tijdens dit single weekend in het mooie Vechtdal. Inmiddels favoriet bij veel VillaVibers.

Deze mini-vakantie staat bol van leuke activiteiten. Maar niets is verplicht. Doe waar je zin in hebt. Nieuwsgierig hoe een weekend eruit ziet? Deze Villa Vechtdal video geeft je een goed beeld. Data en boeken doe je hier!

4#  zon, zee en gezelligheid op het Griekse eiland Rhodos

Zin in zon, zee en gezelligheid? Dan hebben wij een tip voor je. Het Griekse Rhodos. Hier vonden we een heerlijk hotel met een ideale ligging. Direct aan het strand, twee minuten lopen van de super gezellige Bar Street en maar 10 minuutjes lopen van het prachtige historische centrum van Rhodos-stad.

Hier gaan we een week lang allemaal leuke dingen doen. Niets moet en alles mag! Alle vertrekdata en boeken doe je hier! 

5# Keigave kasteel en kampeervibes in Limburg!

en jij ook zo toe aan een andere omgeving? Nieuwe mensen? Gezelligheid? VillaVibes organiseert deze zomer iets heel gaafs. Een week in en om een kasteel in Baarlo (Limburg).

Buiten eten in de binnentuin, superleuke activiteiten, VillaVibes-lekker eten en ’s avonds bij het kampvuur gezellige zomerse avonden. Coronaproof, en ondanks dat we afstand moeten houden, kan het toch niet anders dan beregezellig worden. Alle data en boeken doe je hier!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!