lastminute zomervakantie singles

5 tips om je koffer in te pakken

Het is al bijna zomer en veel Nederlanders hebben hun vakantie al geboekt. Velen kijken uit naar een vakantie in een zonnig land en vooral voor vrouwen is het elk jaar weer een dilemma: wat neem je mee?

5 tips om je koffer verstandig en stijlvol in te pakken!

1. Schoenen
Veel vrouwen zouden als het kon al hun schoenen meenemen op vakantie. Maar dat kan in veel gevallen natuurlijk niet. Bedenk daarom goed welke schoenen je kiest om mee te nemen!

Als je alleen schoenen met een hak meeneemt, krijg je daar in een warm land vaak snel spijt van. Kies daarom voor één paar hakken in een neutrale kleur, dat goed staat bij verschillende outfits. Neem daarnaast ook schoenen mee zonder hakken waarop je veel kunt lopen. Denk bijvoorbeeld aan mooie sandalen. Teenslippers wegen niet veel en gaan dus makkelijk in de koffer.

2. Kreukels
Een strijkijzer weegt veel te veel – de meeste reizigers laten dit apparaat dan ook thuis. Hoe kun je er op vakantie dan toch zonder kreukels bijlopen? Bij wol denken we vaak aan de winter, maar dunne wol is tijdens warme dagen beslist comfortabel en herstelt goed na een lange reis in de koffer.

3. Zonnebril
De zonnebril mag niet ontbreken bij een zonnige vakantie. Opvallende en bijzondere brillen geven je outfit net iets extra’s. Niet veel ruimte over in je koffer? Bedenk dan goed welke brillen je het vaakst draagt en belangrijker: bij welke kleding ze passen.

4. Luchtig
Tijdens warm weer is het belangrijk om luchtige kleding te dragen. Voordeel van luchtige kledingstukken is dat deze licht zijn en de koffer niet te zwaar maken. Een goed zomers vest als het ’s avonds kouder wordt, mag niet ontbreken in je koffer.

5. Combinaties
Denk van tevoren na over de combinaties waarin je jouw kleding kunt dragen. Hierdoor blijven onnodige kledingstukken thuis. Pasteltinten zijn in de mode deze zomer en op vakantie komen deze kleuren helemaal tot hun recht. Verder zijn exotische prints stijlvoller dan ooit. Kies wel voor één kledingstuk met deze print en combineer dit met beige of wit.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!