lezen op vakantie

5 ultra lastminute singlevakanties in oktober

Oktober, nog geen winter maar ook geen zomer meer. Wil je er ultra lastminute nog even tussenuit? Groot gelijk heb je. Voordat de winter echt zijn intrede doet is het zalig om jezelf te verwennen met een korte of langere vakantie. We zochten de beste lastminute vakanties in oktober voor je op.

1. Voor snelle beslissers; vertrek 21 oktober een prachtige reis naar Costa Rica. In Costa Rica vind je de ultieme mix tussen schitterende natuur met veel wildlife, gebieden met mogelijkheden tot adrenalineverhogende activiteiten, vulkanen met aan de voet heerlijke hotsprings en de mooiste stranden met perfecte mogelijkheden om te surfen!

2. Heel bijzonder: op 24 oktober kun je afreizen naar Nepal! Tijdens deze wandelreis door Nepal maken we een meerdaagse looptocht naar het Annapurna basecamp, één van de bekendste en mooiste wandelroutes van Nepal.Het hindoeïstische Nepal wordt omringd door de Himalaya met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest en de Annapurna.

3. Weer helemaal terug van weggeweest: Tunesie! Op 25 oktober kun je mee met deze singlereis. Op slechts vier uurtjes vliegen vinden we een land vol tegenstellingen. De mogelijkheden lijken hier vrijwel oneindig. Van zonnen op het strand tot wandelen door groene oases, van rondneuzen in oude grotwoningen tot struinen over de kleurrijke markten en van een bezoek aan de heilige stad Kairouan tot rondflaneren door het landschap waar Star Wars is opgenomen.

4. Zin in een lekkere korte stedentrip? Dan is Berlijn een must see. Vertrek op 27 oktober. Shoppen & sightseeing… dat klinkt als een ideaal midweekje weg! Wij nemen u tijdens deze singlereis graag mee naar de populaire metropool Berlijn. Aan cultuur is in deze stad geen gebrek. Denk maar eens aan historische bezienswaardigheden als de Reichstag, de Brandenburger Tor, de voormalige Muur en de Berliner Dom. Maar Berlijn is meer dan alleen geschiedenis.

5. Als je bij deze reis geen kriebels krijgt… heerlijk exotisch! Vertrekken doe je op 28 oktober. Ga met ons mee op deze 12-daagse singlereis Islandhopping Aruba, Bonaire & Curaçao! Bezoek deze drie eilanden in één reis. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een verblijf op indeling (de kamer delen met iemand van hetzelfde geslacht) of een kamer voor alleen gebruik (tegen een toeslag). De reisroute is drie nachten Bonaire, vier nachten Curaçao en drie nachten Aruba. Boek snel, het aantal beschikbare plaatsen op deze prachtige reis is beperkt!

Meer lekkere singlereizen in oktober en november vind je op de reisagenda. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!