50 tinten grijs wintersport singles

5 x 50 tinten grijs op wintersport

Heb je nu wel genoeg van dat 50 tinten grijze weer buiten? Stort je dan alvast op een overheerlijke wintersportvakantie! Lekker samen met andere ondernemende, sportieve singles? We geven je alvast 5 redenen om je in de geest van 50 tinten grijs bezig te houden met de wintersport!

1. Voorpret is het halve werk

Voorspel is een onlosmakelijk onderdeel van spetterende seks, zo weten we inmiddels wel uit de 50 tinten reeks. En dat is bij de wintersport niet anders natuurlijk! Welk skigebied gaat het dit jaar worden, met welke organisatie ga ik mee, wie zijn mijn groepsgenoten, waar slapen we en hoe zien de pistes eruit… We zeiden het al: je verkneukelen over al dat skiplezier dat je gaat beleven, dat is het halve werk!

2. Koud van buiten, warm van binnen

Net als de hoofrolspeler Cristian Grey uit het boek 50 tinten grijs geldt ook voor de winterportvakantie: koud van buiten en lekker warm (om maar niet te zeggen heet!) van binnen. Want diep de temperatuur buiten ook is gedaald, ook al ben je min of meer vastgevroren aan de stoeltjeslift of voel je na een dag op de lange latten je vingers en tenen niet meer zo goed… dan is er altijd nog het vooruitzicht van een gezellig diner en een fantastische Après-ski waar je het helemaal warm van krijgt. Denk: knapperend haardvuurtje en die leuke vrijgezellen om je heen.. 😉

3. Vallen en opstaan

In de liefde (en ook de seks) gaat het tussen Christian Grey en zijn Anastasia lang niet altijd over rozen. En wanneer het allemaal net op z’n pootjes terecht lijkt te komen, zijn ze weer terug bij af. Dat herken je vast als je weleens op de ski’s hebt gestaan. Dat onwennige, ploegen door de sneeuw en na een dag of wat had je ineens de slag te pakken! Totdat je in je enthousiasme compleet de bocht uit vloog. Skiën is, zeker voor beginners vallen en opstaan. Maar… gedeelde smart is halve smart en met die leuke singles in jouw beginnersklasje heb jij pret voor 10.

4. Intens genieten

Of je nu voor het eerst op wintersport gaat of al 10 jaar op de ski’s staat, het blijft een heel speciaal gevoel om op die latten te staan en de berg af te glijden. Het geluid van knisperende sneeuw onder je ski’s wanneer je ’s morgens als een van de eerste uit de lift stapt, de prachtig besneeuwde toppen… ja, een skivakantie is echt intens genieten! Omdat je de hele dag buiten bent heb je (zonder nu ineens zweverig te worden) echt het gevoel dat je leeft. Je huid tintelt van de koude buitenlucht en je longen vullen zich met pure zuurstof. Voeg dat bij een leuk appartement, lekker eten, genoeg te drinken en gelijkgestemd gezelschap en je hebt een topvakantie. Het actuele aanbod skivakanties voor singles vind je hier.

5. Liefde in de ijskast?

Ga je op wintersport met de gedachte dat jij daar als een onderkoelde, stoere, enigszins arrogante, aantrekkelijke vrijgezel (lees Christian Grey) jouw Anastasia wel eens zal vastpinnen tussen de skistokken om haar het skipak van het lijf te rukken… dan kom je vast bedrogen uit. Maar… het is nou eenmaal een gegeven dat mensen sneller verliefd worden tijdens een wintersport vakantie. Dus… je weet maar nooit wat voor leuks er rondloopt daar in Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Je libido hoeft niet in de ijskast en wie weet ontstaat er wel echte liefde…

Heb je 50 tinten grijs nog niet gelezen, nu heel voordelig verkrijgbaar! Misschien wel lekker om mee te nemen ter inspiratie op wintersport 😉

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!