landen alcohol drinken

5 zomerse vakantie tips voor twijfelende singles

Word je stikjaloers bij het zien van al die ge-wél-dige vakantiekiekjes van je vrienden op Facebook en Instagram? Heel begrijpelijk maar echt niet nodig. Met onze 5 zomerse vakantie tips speciaal voor twijfelende singles ga jij een fantastische zomervakantie tegemoet. Inclusief jaloersmakende foto’s!

Ezeltje prik?

Je houdt van zwemmen, bergen, zee, parachutespringen, stedentrips en duiken? Met zoveel hobby’s en passies wordt het lastig kiezen als het gaat om een leuke zomervakantie. Blijf je maar twijfelen? Maak 5 briefjes en schrijf daar vijf type vakanties op die je echt graag zou willen doen. Doe ze in een trommel en kies er blind 1 uit. Dat wordt jouw bestemming!

Reisgenotengre

Probeer je nog steeds op de valreep een vriend(in) te charteren om met je mee te gaan? Surf je je suf naar de ideale reisgenoot op allerlei forums voor het ideale vakantiemaatje of hoop je nog altijd dat die date die je later deze week hebt ineens je ware liefde blijkt te zijn en jullie samen romantisch op de bonnefooi afreizen naar Parijs? Stop ermee. Voor je het weet is de zomer voorbij en is alle fun aan je neus voorbij gegaan.

Excuses

Oriënteer je grondig, maar maak het niet te gek. Natuurlijk, je kan altijd met het excuus aankomen zetten dat er die ene perfecte reis niet meer beschikbaar was en je dus maar thuis bent gebleven deze zomer… Maar daarmee hou je niet alleen anderen maar vooral jezelf voor de gek. Er is een enorm leuk, gevarieerd aanbod aan singlereizen, voor alle interesses en leeftijden, dus het is praktisch onmogelijk dat je niets kunt vinden dat aansluit bij jouw reiswensen.

Comfortzone

Ziet de samenstelling van de groep er op het eerste gezicht prima uit? Is de bestemming naar je zin? Evenals de reisduur en de prijs? Aarzel dan niet langer en boek gewoon. Doe eens gek, zet je over je vooroordelen heen, stap uit je comfortzone en ga het avontuur aan samen met andere leuke singles. Je zult zien dat het je beter bevalt dan je vooraf denkt.

Smile!

Heb je geboekt en ben je bijna klaar voor vertrek? Check dan nog even de praktische zaken zoals een reisverzekering (dekking!) eventuele inentingen en of je paspoort nog wel geldig is.. Zou zonde zijn als je op de valreep niet mee kon toch? Tover een grote glimlach op je gezicht, vergeet de oplader van je camera en telefoon niet zodat je iedereen aan het thuisfront stikjaloers kan maken met jouw fantastische vakantiefoto’s!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!