bestemmingen digital nomad

50plus en 60plus singles halen alles uit het leven

Ken je die reclame nog? De vrouw die de computermuis tegen het beeldscherm houdt om op het kruisje te klikken? Dat beeld bestond zo’n 10, 15 jaar geleden ook van de 50+ singles. Twee linkerhanden wat betreft computers en internet, geen benul van de mogelijkheden die het world wide web te bieden had. Tijden zijn veranderd. De single vijftiger en zestiger van nu is hip, hot, trendy en weet de digitale snelweg uitstekend te benutten.

Booming vijftigers en zestigers

Vergeet de alleenstaande dertigers en de veertigers, de single vijftiger én zestiger is booming business. Er komen steeds meer singles bij en een groot deel daarvan is begin vijftig. Ze hebben financieel de zaakjes doorgaans goed op orde, leuke baan, eventuele kinderen zijn al een heel eind opgegroeid dus alle tijd, geld en ruimte om met een nieuwe liefde volop van het leven te genieten. En dat doen ze ook.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Er wordt wat af ge-date, gefeest, geborreld en gereisd. Aanbieders die tijdig op deze trend hebben ingespeeld plukken hier de vruchten van. Datingsites voor vijftigers doen het uitstekend, maar ook reisorganisaties zien dat deze vijftigers steeds vaker deelnemen aan een groepsreis. Niet zo verwonderlijk. In de reguliere reisbranche weten ze al langer dat vijftigers big spenders zijn. Ze boeken luxe cruises, maken verre rondreizen of trekken erop uit met een super-de-luxe camper. Bij de singles van 50+ is het niet veel anders. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefde in de tweede fase van hun leven mag het geld best rollen.

Succes gegarandeerd

Op zowel Singlessite.nl als Single2Travel.nl  is ook duidelijk te merken dat er bij de bezoekers een steeds grotere behoefte ontstaan naar feesten, reizen en events met singles van dezelfde leeftijd. De 50+ rubrieken voor daten, reizen, relaties en uitgaan worden dan ook vele malen vaker bezocht dan een paar jaar geleden. Deze behoefte biedt uiteraard uitstekende kansen voor bestaande, of nieuwe ondernemingen die zich willen richten op de single van boven de vijftig en zestig. Succes gegarandeerd!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!