bestemmingen digital nomad

50plus en 60plus singles halen alles uit het leven

Ken je die reclame nog? De vrouw die de computermuis tegen het beeldscherm houdt om op het kruisje te klikken? Dat beeld bestond zo’n 10, 15 jaar geleden ook van de 50+ singles. Twee linkerhanden wat betreft computers en internet, geen benul van de mogelijkheden die het world wide web te bieden had. Tijden zijn veranderd. De single vijftiger en zestiger van nu is hip, hot, trendy en weet de digitale snelweg uitstekend te benutten.

Booming vijftigers en zestigers

Vergeet de alleenstaande dertigers en de veertigers, de single vijftiger én zestiger is booming business. Er komen steeds meer singles bij en een groot deel daarvan is begin vijftig. Ze hebben financieel de zaakjes doorgaans goed op orde, leuke baan, eventuele kinderen zijn al een heel eind opgegroeid dus alle tijd, geld en ruimte om met een nieuwe liefde volop van het leven te genieten. En dat doen ze ook.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Er wordt wat af ge-date, gefeest, geborreld en gereisd. Aanbieders die tijdig op deze trend hebben ingespeeld plukken hier de vruchten van. Datingsites voor vijftigers doen het uitstekend, maar ook reisorganisaties zien dat deze vijftigers steeds vaker deelnemen aan een groepsreis. Niet zo verwonderlijk. In de reguliere reisbranche weten ze al langer dat vijftigers big spenders zijn. Ze boeken luxe cruises, maken verre rondreizen of trekken erop uit met een super-de-luxe camper. Bij de singles van 50+ is het niet veel anders. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefde in de tweede fase van hun leven mag het geld best rollen.

Succes gegarandeerd

Op zowel Singlessite.nl als Single2Travel.nl  is ook duidelijk te merken dat er bij de bezoekers een steeds grotere behoefte ontstaan naar feesten, reizen en events met singles van dezelfde leeftijd. De 50+ rubrieken voor daten, reizen, relaties en uitgaan worden dan ook vele malen vaker bezocht dan een paar jaar geleden. Deze behoefte biedt uiteraard uitstekende kansen voor bestaande, of nieuwe ondernemingen die zich willen richten op de single van boven de vijftig en zestig. Succes gegarandeerd!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!