bestemmingen digital nomad

50plus en 60plus singles halen alles uit het leven

Ken je die reclame nog? De vrouw die de computermuis tegen het beeldscherm houdt om op het kruisje te klikken? Dat beeld bestond zo’n 10, 15 jaar geleden ook van de 50+ singles. Twee linkerhanden wat betreft computers en internet, geen benul van de mogelijkheden die het world wide web te bieden had. Tijden zijn veranderd. De single vijftiger en zestiger van nu is hip, hot, trendy en weet de digitale snelweg uitstekend te benutten.

Booming vijftigers en zestigers

Vergeet de alleenstaande dertigers en de veertigers, de single vijftiger én zestiger is booming business. Er komen steeds meer singles bij en een groot deel daarvan is begin vijftig. Ze hebben financieel de zaakjes doorgaans goed op orde, leuke baan, eventuele kinderen zijn al een heel eind opgegroeid dus alle tijd, geld en ruimte om met een nieuwe liefde volop van het leven te genieten. En dat doen ze ook.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Er wordt wat af ge-date, gefeest, geborreld en gereisd. Aanbieders die tijdig op deze trend hebben ingespeeld plukken hier de vruchten van. Datingsites voor vijftigers doen het uitstekend, maar ook reisorganisaties zien dat deze vijftigers steeds vaker deelnemen aan een groepsreis. Niet zo verwonderlijk. In de reguliere reisbranche weten ze al langer dat vijftigers big spenders zijn. Ze boeken luxe cruises, maken verre rondreizen of trekken erop uit met een super-de-luxe camper. Bij de singles van 50+ is het niet veel anders. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefde in de tweede fase van hun leven mag het geld best rollen.

Succes gegarandeerd

Op zowel Singlessite.nl als Single2Travel.nl  is ook duidelijk te merken dat er bij de bezoekers een steeds grotere behoefte ontstaan naar feesten, reizen en events met singles van dezelfde leeftijd. De 50+ rubrieken voor daten, reizen, relaties en uitgaan worden dan ook vele malen vaker bezocht dan een paar jaar geleden. Deze behoefte biedt uiteraard uitstekende kansen voor bestaande, of nieuwe ondernemingen die zich willen richten op de single van boven de vijftig en zestig. Succes gegarandeerd!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gevaarlijke landen
By Monique ·
26 oktober 2021

10 gevaarlijkste plekken ter wereld

We fantaseren graag over droombestemmingen waar we ooit in ons leven nog eens naar toe op vakantie willen. Maar hoe zit het met plaatsen op de wereld die je voor je eigen veiligheid maar beter kunt mijden?
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!