valencia stedentrip

6 x een waanzinnig uitzicht over Valencia vanaf deze rooftopbars

Wil je binnenkort het prachtige Valencia verkennen? Doen!  Behalve de toffe oude binnenstad en de futuristische gebouwen in het park is er meer! De mooiste uitzichten over València krijg je vanaf historische gebouwen, top restaurants, rooftopbars en verborgen hotspots. De perfecte plekken om aan je cocktail te nippen, zoals de lokale Agua de València. Wij geven de zes meest zomerse tips voor rooftopbars en -restaurants waar je gezien wilt worden.

 1. Geheimtip: La Terraza VLC Urban Club
  Diner met super-de-luxe views? Zet koers naar het terras van Expo Hotel València, la Terraza VLC Urban Club. Met gastroburgers en verfrissende drankjes op het menu. Een schot in de roos voor gezinnen, met z’n tweeën of met vrienden. Geopend van 13.00 tot 16.00 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur.
 2. Tuinzicht bij 270 Grados van Hotel Barceló
  Vanaf het terras 270 Grados van Hotel Barceló krijg je het de Stad van Kunst en Wetenschap in het vizier naast het 9 km lange park dat València doorsnijdt: Jardines del Turia. Geniet ervan met een ‘copa’ in je hand. Extra fijn: ook met zwembad. Geopend van 10.00 tot 23.00 uur.
 3. Hartje centrum bij Ateneo Mercantil
  Op het stadhuisplein Plaza del Ayuntamiento van València tref je Ateneo Mercantil, cultureel centrum met Ateneo Sky Bar Restaurant. Deze favoriet van de locals zorgt voor een top uitzicht terwijl de zon achter de daken in het historische centrum verdwijnt. Geopend van 09.30 tot 19.00 uur.
 4. Historie rondom bij Le Petit Bistro Terrace
  Zeer fraai rooftop restaurant met dito terras, behorend bij het Cathedral Suites Hotel in la Ciutat Vella, de oude stad, vlakbij Plaza de la Reina. Met zicht op de gebouwen in het historische centrum en de kathedraal. Voor een al fresco ontbijtje, cocktails of diner. Minpuntje: alleen geopend voor hotelgasten, dat wordt dus een kamer boeken.
 5. Opera chique bij Rooftop terras Àtic
  Àtic hoort bij het avantgardistische operagebouw van València Palau Alameda. Het heeft een prettig topterras met een verfijnd gastronomisch aanbod van chef Nicolás Román, views op de wijk Alameda en het groen van de Jardines del Turia. Geopend van 13.00 tot 16.00 uur en van 20.00 tot 00.00 uur.
 6. Overall València-view bij dakterras Hotel Melià Valencia
  Het dakterras van Hotel Melià trakteert op een spectaculaire overall València-view, tot de Middellandse zee en de stranden aan toe. De bartenders van Bar Podium zorgen voor de beste cocktails terwijl je de buzz van de stad beneden je hoort. De bar is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Lekker goedkoop vliegen naar Valencia? Check hier de beste prijzen! Ga je liever samen met singles net als jij naar Valencia? Dat kan ook. Boek hier!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!