5 best gelezen singlereizen

6 x op bestemming van je favoriete series

Tijdens de koude wintermaanden kruipen veel Netflix-kijkers onder een dekentje om hun favoriete series te bingewatchen. Zowel het nieuwe jaar, de frisse temperaturen als de prachtige beelden van exotische bestemmingen doen je dromen over verre vakanties.

Voor de globetrotters onder ons heeft Cheaptickets bekeken welke bestemmingen bij de populaire series horen. Een overzicht.

‘Narcos’, Colombia

De populaire Netflix-reeks gaat over de DEA-jacht op de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Voor de opnames trok de ploeg dus naar Colombia. Denk aan de geboortestad van Escobar, Medellin, maar ook Bogota, Cali en Cartagena.

Stranger Things’, Atlanta

De sciencefiction-horrorserie draait rond de 12-jarige Will Beyers, die op mysterieuze wijze verdwijnt in het fictionele stadje Hawkins. De meeste scènes werden echter opgenomen in Atlanta, Georgia.

The Walking Dead’, Atlanta

Ook ‘The Walking Dead’ werd grotendeels opgenomen in Atlanta. Deze serie volgt een aantal mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies.

‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, Los Angeles

Deze komische serie is ondertussen al aan het twaalfde seizoen bezig, en het dertiende en veertiende seizoen zijn al aangekondigd. Zoals de titel van de reeks al verklapt, speelt het verhaal zich af in een Ierse bar in South Philadephia. Ironisch genoeg zijn de buitenshots gefilmd in Los Angeles.

‘Outlander’, Schotland

Wie het dichter bij huis zoekt, kan zich baseren op ‘Outlander’. In deze serie reist verpleegster Claire Randall door de tijd naar het Schotland van de 18e eeuw.

‘The Crown’, het Verenigd Koninkrijk

Liefhebbers van het Britse Koningshuis kennen uiteraard ‘The Crown’, dat de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Queen Elizabeth volgt.

Helemaal zin gekregen in een verre reis? Check voor het actuele aanbod snel de reisagenda of …. kijk bij het overzicht Groepsreizen voor nog meer reisinspiratie! 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!