50plus singlereizen

60+ reizen voor singles en alleenstaanden

Reizen voor singles en alleenstaanden van 60+ zijn lastiger te vinden dan op het eerste gezicht lijkt. Zijn ze er eigenlijk wel en zo ja, reis je dan ook echt met alleen alleenstaanden of zit je als enige single tussen de stellen van 60+ in de groep?

Een beetje internetten leert dat er bijzonder veel gezocht wordt naar reizen voor singles van 60plus. Geen wonder dat veel verzamelpagina’s graag adverteren met “60+ singlereizen”. Dat levert immers veel bezoekers op. Ook al blijkt bij een nadere inspectie dat het reisaanbod helemaal niet voor zestigplussers is maar voor singles van tussen de dertig en vijftig jaar.

Alleenstaande reizen 60+

Wij vroegen ons af: zijn ze er eigenlijk wel die reizen speciaal voor de 60+ single van nu? We gingen op onderzoek uit en vonden de volgende reisorganisaties die daadwerkelijk een reisaanbod hebben voor alleenstaanden van rondom of boven de 60 jaar.

TUI.nl (voorheen Kras Reizen)

De meeste alleenstaande reizen van Tui.nl zijn geschikt voor singles van 60+. Als er een limiet is aan de leeftijd van de deelnemende reizigers dan staat dit erbij, zo niet dan is in principe iedere aangeboden singlereis geschikt voor alleenstaanden van 60 jaar of ouder. Uiteraard is het verstandig om te kijken wat de intensiteit is van een vakantie. Maar mits fit en gezond is er geen enkele belemmering om niet lekker mee te gaan.

Effeweg busreizen

Cultuur proeven, steden bekijken, samen gezellig eten en gewoon geniet van het leven samen met andere alleenstaanden en reis je liever niet met het vliegtuig maar wel met de bus? Nou, dan zijn de singlereizen van Effeweg echt iets voor jou. Met een mooi divers aanbod ga je vast genieten van je welverdiende vakantie en ontmoet je beslist leuke leeftijdsgenoten.

Goedideereizen (nu ook Tui.nl

Op de website van Goedideereizen staat niet dat de reizen specifiek voor 60plussers zijn. Wel voor singles en alleengaanden. Maar aan het fotomateriaal te zien denken wij dat het reizen zijn voor 60+ singles. Eens? Met de bus op vakantie of toch liever met het vliegtuig? Het kan allemaal. Naar Rome, Sicilië of naar Spanje? Neem een kijkje en maak er een fantastisch mooie vakantie van. Vergeet niet veel plezier te maken met je reisgenoten!

ViaLaRosa

ViaLaRosa is een organisatie die zich richt op bijzondere reizen in de Algarve van Portugal. Dus niet de standaard groepsreizen maar een bijzondere ervaring die het dichtst bij uw wensen komen. Lagos in de Algarve in Portugal is een klein stadje met gezellige terrasjes, vriendelijke bevolking, fantastische stranden en een subtropisch klimaat. Lagos heeft alle moderne voorzieningen die je kunt wensen. ViaLaRosa is ook heel geschikt voor singles van 60+.

Estivant 

Vind je het als single moeilijk om reisgenoten te vinden om samen op buitenlands avontuur te gaan? Geen nood, de groepsreizen van Estivant zijn ideaal voor singles, ook als je 60+ bent!  De singlevakanties zijn ingedeeld naar leeftijd. Ze  bieden vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk! Je kunt kiezen uit verschillende strand, actieve, wandel, zeil- en wintersportvakanties. Ook voor singles tussen de 45-69 jaar.

Peter Langhout 50+ singlereizen

“Share moments” is een veel gehoord gezegde. En wat is er leuker dan mooie momenten samen delen met anderen? Alleen op vakantie, maar toch samen genieten met andere alleengaanden… Dat kan tijdens onze speciale single busreizen. Wij bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast hebben ze bij Peter Langhout reizen meerdere single-vriendelijke reizen.

Bijna zestig maar wil je liever met 50plus singles op vakantie? De meeste reisaanbieders van singlereizen hebben diverse leeftijdsgroepen, ook van tegen of net boven de 50… Meer opties voor singlereizen voor 60plussers staan hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

weekendje weg singles
By Margret ·
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
reizigers beleefd hotellift
By Monique ·
6 juli 2021

Nederlandse vakantiegangers zijn beleefd in de hotellift

Nederlanders houden ervan om tijdens een vakantie andere gasten te ontmoeten. En waar kan dat nu beter dan in een publieke hotellift, waarbij je met onbekende mensen op een kleine oppervlakte staat?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!