50plus singlereizen

60+ reizen voor singles en alleenstaanden

Reizen voor singles en alleenstaanden van 60+ zijn lastiger te vinden dan op het eerste gezicht lijkt. Zijn ze er eigenlijk wel en zo ja, reis je dan ook echt met alleen alleenstaanden of zit je als enige single tussen de stellen van 60+ in de groep?

Een beetje internetten leert dat er bijzonder veel gezocht wordt naar reizen voor singles van 60plus. Geen wonder dat veel verzamelpagina’s graag adverteren met “60+ singlereizen”. Dat levert immers veel bezoekers op. Ook al blijkt bij een nadere inspectie dat het reisaanbod helemaal niet voor zestigplussers is maar voor singles van tussen de dertig en vijftig jaar.

Alleenstaande reizen 60+

Wij vroegen ons af: zijn ze er eigenlijk wel die reizen speciaal voor de 60+ single van nu? We gingen op onderzoek uit en vonden de volgende reisorganisaties die daadwerkelijk een reisaanbod hebben voor alleenstaanden van rondom of boven de 60 jaar.

TUI.nl (voorheen Kras Reizen)

De meeste alleenstaande reizen van Tui.nl zijn geschikt voor singles van 60+. Als er een limiet is aan de leeftijd van de deelnemende reizigers dan staat dit erbij, zo niet dan is in principe iedere aangeboden singlereis geschikt voor alleenstaanden van 60 jaar of ouder. Uiteraard is het verstandig om te kijken wat de intensiteit is van een vakantie. Maar mits fit en gezond is er geen enkele belemmering om niet lekker mee te gaan.

Effeweg busreizen

Cultuur proeven, steden bekijken, samen gezellig eten en gewoon geniet van het leven samen met andere alleenstaanden en reis je liever niet met het vliegtuig maar wel met de bus? Nou, dan zijn de singlereizen van Effeweg echt iets voor jou. Met een mooi divers aanbod ga je vast genieten van je welverdiende vakantie en ontmoet je beslist leuke leeftijdsgenoten.

Goedideereizen (nu ook Tui.nl

Op de website van Goedideereizen staat niet dat de reizen specifiek voor 60plussers zijn. Wel voor singles en alleengaanden. Maar aan het fotomateriaal te zien denken wij dat het reizen zijn voor 60+ singles. Eens? Met de bus op vakantie of toch liever met het vliegtuig? Het kan allemaal. Naar Rome, Sicilië of naar Spanje? Neem een kijkje en maak er een fantastisch mooie vakantie van. Vergeet niet veel plezier te maken met je reisgenoten!

ViaLaRosa

ViaLaRosa is een organisatie die zich richt op bijzondere reizen in de Algarve van Portugal. Dus niet de standaard groepsreizen maar een bijzondere ervaring die het dichtst bij uw wensen komen. Lagos in de Algarve in Portugal is een klein stadje met gezellige terrasjes, vriendelijke bevolking, fantastische stranden en een subtropisch klimaat. Lagos heeft alle moderne voorzieningen die je kunt wensen. ViaLaRosa is ook heel geschikt voor singles van 60+.

Estivant 

Vind je het als single moeilijk om reisgenoten te vinden om samen op buitenlands avontuur te gaan? Geen nood, de groepsreizen van Estivant zijn ideaal voor singles, ook als je 60+ bent!  De singlevakanties zijn ingedeeld naar leeftijd. Ze  bieden vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk! Je kunt kiezen uit verschillende strand, actieve, wandel, zeil- en wintersportvakanties. Ook voor singles tussen de 45-69 jaar.

Peter Langhout 50+ singlereizen

“Share moments” is een veel gehoord gezegde. En wat is er leuker dan mooie momenten samen delen met anderen? Alleen op vakantie, maar toch samen genieten met andere alleengaanden… Dat kan tijdens onze speciale single busreizen. Wij bieden diverse specifieke singlereizen naar Duitsland. Daarnaast hebben ze bij Peter Langhout reizen meerdere single-vriendelijke reizen.

Bijna zestig maar wil je liever met 50plus singles op vakantie? De meeste reisaanbieders van singlereizen hebben diverse leeftijdsgroepen, ook van tegen of net boven de 50… Meer opties voor singlereizen voor 60plussers staan hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!