inpakken reisgadgets

7 onmisbare toffe reisgadgets

Ik ga op reis en ik neem mee… Nou deze 7 toffe reisgadgets mogen beslist niet in jouw reisbagage ontbreken!

1# Reisdagboek

reisdagboek

Ga je een verre reis maken, of een roadrtip door Europa? Wanneer ze zoveel verschillende mooie locaties, landen en plekjes aandoet is het haast onmogelijk om alle gave plekken te onthouden. Wil je thuis nog eens herinneringen ophalen of je ervaringen delen met anderen? Dan is het handig om een reisdagboek bij te houden. Natuurlijk; in deze tijd kan je bloggen, apps gebruiken en mailen, maar je wilt toch niet de hele tijd boven dat schermpje hangen? Een reisdagboek is daarom een heel goed alternatief en zorgt voor blijvende vakantieherinneringen!

2# Powerbank

powerbank op reis

Je herkent het vast; sta je daar eindelijk voor dé hotspot van jouw reis, haal je je telefoon uit je zak om een mooie foto te maken en dan staat er ‘accu leeg’. Balen! Natuurlijk wil je dat unieke moment of mooie plekje vastleggen om op je Instagram of Facebook te plaatsen dus zorg ervoor dat je een powerbank meeneemt op vakantie. Die is te allen tijde jouw redding. Je koppelt hem aan je mobiele telefoon en fotograferen maar! Je hebt powerbanks in alle soorten, maten en prijsklassen dus geen enkele reden om hem niet mee te nemen op reis.

3#  Wallet Ninja

reisgadget wallet ninja

Ken jij de Wallet Ninja al? Hoogste tijd om er als reiziger kennis mee te maken. Het is een multifunctionele portemonnee met allerlei extra tools die iedereen weleens nodig heeft op vakantie. Het is een heel handig pasje wat dankzij het formaat heel eenvoudig bij de rest van je pasjes in je portemonnee past. Met dit pasje kan je een biertje openen maar ook een stukje fruit schillen. Daarnaast fungeert hij als schroevendraaier, briefopener, centimeter, telefoonhouder en blikopener. Mooiste: deze gadget kan gewoon mee in je handbagage wanneer je in het vliegtuig stapt!

4#  Travel adapter

travel adaptor

Het is natuurlijk een enorme tegenvaller als je aankomt in een vreemd land en er achter komt dat geen één van de laders die je bij hebt past in de plaatselijke stopcontacten. Daarom is deze travel adapter echt een must-have voor iedereen die reist naar landen over de hele wereld. De adapter kun je door middel van een in- en uitschuifsysteem aanpassen aan allerlei verschillende stopcontacten. Je kunt deze stekker dan in elk land gebruiken!

5#  USB voor je telefoon

usb mobiel vakantiefoto

Hou je van veel foto’s maken met je telefoon? Dan is deze handige USB de oplossing. Gewoon in de smartphone steken en daarna kan je foto’s maken tot je een ons weegt. Niet alleen ideaal tijdens je reis maar ook als je eenmaal thuis alle foto’s moet uitzoeken. Je hoeft dus tijdens het reizen geen enkele foto meer weg te gooien.

6# Waterdicht paspoort

hoes paspoort waterdicht

Tropische bestemming of juist op vakantie naar een land waar het geregeld regent? Dan is het een prettige gedachte dat je al jouw reisdocumenten altijd droogt houdt. Ook wanneer je besluit om in Cambodja of ander prachtig land besluit met een wel heel klein bootje een idyllisch stand te bezoeken. Jij blijft “cool, calm en collected”wanneer er spontaan een golf(je) over je heen komt met je waterbestendige hoes!

7# Geheime opbergplaats

geheime opbergplaats strand

Wie kent het probleem niet;  je bent op het strand, wordt bijna gek van de hitte, maar je durft het water niet in omdat je je waardevolle spullen niet alleen wilt achterlaten. Daarvoor is er nu eindelijk een oplossing, en wel één die net zo geniaal als praktisch is – de Tan Safe.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!