geliefde

7 redenen waarom een vrouw die reist een goede partij is

Reizen is voor veel mensen een van de leukste dingen die er is. Het ontdekken van nieuwe plekjes en het genieten van een ander cultuur. Als je een solo-reiziger bent is dit ook een proces om jezelf beter te leren kennen. Sommige travel-ladies leven hier juist voor. Glamour heeft 7 redenen op een rijtje gezet waarom een vrouw die reist een goede partij is. 

  1. Ze is nergens bang voor

Zij is iemand die het altijd geweldig vindt om op avontuur te gaan. Geloof ons maar, zij is de eerste die springt tijdens het bungeejumpen in plaats van uren te staan treuzelen.

  1. Ze vindt het prima om alleen te zijn

She loves it! De tijd die zij met haarzelf doorbrengt gebruikt ze om haarzelf weer te leren kennen en duidelijk te krijgen wat ze wil met haar leven. Niet te afhankelijk van ieders mening dus.

  1. Ze leeft op momenten

Ze verspilt haar dagen niet met het stressen over de toekomst. Integendeel, ze haalt uit elke dag de mooie momenten.

  1. Ze heeft overal oplossingen voor

Ze is misschien wel eens verdwaald geweest in the middle of nowhere en heeft met handgebaren moeten communiceren met een taxichauffeur. Voor ieder probleem heeft zij wel een oplossing voor.

  1. Zij kent het waarde van dingen

Omdat ze al zoveel heeft gezien van de wereld weet zij hoe zij zichzelf gelukkig kan maken. Ze weet duidelijk wat ze belangrijk vindt.

  1. Zij blijft altijd dromen

Een reiziger is niet blasé. Ze geniet ook van nooit bezochte steden in Nederland en blijft ondertussen sparen voor de volgende gróte reis.

  1. Ze is onafhankelijk

Ze heeft geen man nodig in haar leven. Ze is met iemand, omdat ze hem wil. Dat zijn twee verschillende dingen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!