8 tips om te reizen in stijl

Ervaren reizigsters als Victoria Beckham en Kim Kardashian moeten er steeds stijlvol uitzien als ze arriveren in de luchthaven omdat ze steevast opgewacht worden door een horde fotografen. Ze stralen, ook al hebben ze een vliegtuigreis van meer dan 10 uur achter de rug. Maar jij kan er even sexy uitzien als je thuis of op vakantie arriveert. We geven jullie alvast tips van de experts.

Veel water drinken
Omdat de lucht op het vliegtuig erg droog is, is het belangrijk voldoende water te drinken. Voor elk uur dat je in de lucht zit, moet je een groot glas water consumeren om te voorkomen dat je huid uitdroogt.

Zonnecrème
Een hydraterende crème voorkomt tevens uitdroging, gebruik een olievrije zonnecrème met een beschermende factor om puistjes te vermijden.

Regelmatig scrubben
Voor je op vakantie vertrekt, is het belangrijk je huid een grondige onderhoudsbeurt te geven. Scrub je gezicht om dode cellen te verwijderen. Hierdoor zal je kleurtje achteraf nog mooier uitkomen. Ook voorkomt het een glanzende huid. Op vakantie herhaal je dit best nog eens. Beperk je wel tot een keer per week, anders wordt je huid te gevoelig.

Poederen
Zorg ervoor dat je altijd een bruin poedertje in je handtas hebt. Omdat dit geen vloeistof is, dus je mag dit onbeperkt op het vliegtuig nemen. Het beste is om dit als blush te gebruiken, zo lijkt je huid meteen gezonder. Doe dit altijd aan voor je het vliegtuig opgaat. Je weet namelijk nooit wie je op het vliegtuig of de vlieghaven tegen het lijf loopt.

Altijd lipgloss
Neem ook altijd lipgloss mee, een roze kleurtje geeft kleur aan je gezicht als je voor de rest geen cosmetica draagt.

Haarproblemen
Hou altijd een haarelastiekje bij de hand zodat je je lokken in een staartje vast kunt maken. Ook is een dot of een vlecht mogelijk, als je een origineler kapsel wil. Ideaal voor als je een ‘bad hair day’ hebt gekweekt.

Vochtige doekjes
Wil je jezelf even verfrissen? Dan zijn vochtige doekjes ideaal. Ook als je morste tijdens een turbulente vlucht kunnen deze erg handig zijn. Onontbeerlijk in je handbagage dus.

Valse wimpers
Je brengt beter geen valse wimpers aan voor je vertrekt, kwestie van ze niet kwijt te spelen tijdens een dutje. Maar ze geven wel meteen na de landing een glamoureuze touch aan je looks.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!