8 tips om te reizen in stijl

Ervaren reizigsters als Victoria Beckham en Kim Kardashian moeten er steeds stijlvol uitzien als ze arriveren in de luchthaven omdat ze steevast opgewacht worden door een horde fotografen. Ze stralen, ook al hebben ze een vliegtuigreis van meer dan 10 uur achter de rug. Maar jij kan er even sexy uitzien als je thuis of op vakantie arriveert. We geven jullie alvast tips van de experts.

Veel water drinken
Omdat de lucht op het vliegtuig erg droog is, is het belangrijk voldoende water te drinken. Voor elk uur dat je in de lucht zit, moet je een groot glas water consumeren om te voorkomen dat je huid uitdroogt.

Zonnecrème
Een hydraterende crème voorkomt tevens uitdroging, gebruik een olievrije zonnecrème met een beschermende factor om puistjes te vermijden.

Regelmatig scrubben
Voor je op vakantie vertrekt, is het belangrijk je huid een grondige onderhoudsbeurt te geven. Scrub je gezicht om dode cellen te verwijderen. Hierdoor zal je kleurtje achteraf nog mooier uitkomen. Ook voorkomt het een glanzende huid. Op vakantie herhaal je dit best nog eens. Beperk je wel tot een keer per week, anders wordt je huid te gevoelig.

Poederen
Zorg ervoor dat je altijd een bruin poedertje in je handtas hebt. Omdat dit geen vloeistof is, dus je mag dit onbeperkt op het vliegtuig nemen. Het beste is om dit als blush te gebruiken, zo lijkt je huid meteen gezonder. Doe dit altijd aan voor je het vliegtuig opgaat. Je weet namelijk nooit wie je op het vliegtuig of de vlieghaven tegen het lijf loopt.

Altijd lipgloss
Neem ook altijd lipgloss mee, een roze kleurtje geeft kleur aan je gezicht als je voor de rest geen cosmetica draagt.

Haarproblemen
Hou altijd een haarelastiekje bij de hand zodat je je lokken in een staartje vast kunt maken. Ook is een dot of een vlecht mogelijk, als je een origineler kapsel wil. Ideaal voor als je een ‘bad hair day’ hebt gekweekt.

Vochtige doekjes
Wil je jezelf even verfrissen? Dan zijn vochtige doekjes ideaal. Ook als je morste tijdens een turbulente vlucht kunnen deze erg handig zijn. Onontbeerlijk in je handbagage dus.

Valse wimpers
Je brengt beter geen valse wimpers aan voor je vertrekt, kwestie van ze niet kwijt te spelen tijdens een dutje. Maar ze geven wel meteen na de landing een glamoureuze touch aan je looks.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!