opties singles reisgenoten vakantie

Aantrekkelijke budgetvakanties en reistips voor singles

In tijden van economische crisis denken we natuurlijk allemaal aan besparen. Op de vaste lasten, onze boodschappen maar ook op luxe producten en uitgaven zoals vakanties.

Reizen kost nu eenmaal geld en als je ook nog eens gebonden bent aan schoolvakanties dan loopt de teller al snel op. Een beetje zoeken loont de moeite en verschillende aanbieders hebben aantrekkelijke lastminutes of aanbiedingen. Wij hebben de beste voor je verzameld.

Verwegistan

1. Heb je een iets ruimer budget maar wil je wel profiteren van scherpe prijzen voor prachtige reizen? Dan gaat er bij Baobab een wereld voor je open! Dezelfde reis maar dan met singles net als jij die meer uit hun vakantie willen halen. Alle aanbiedingen van Baobab ontdek je hier.

2. Ook Sawadee Reizen heeft een uitgebreid en ruim aanbod van prachtige rondreizen naar alle uithoeken van de wereld. De leeftijden in de groepen ligt tussen de 30 en 45 jaar zodat je met gelijkgestemden jouw ontdekkingsreis tegemoet gaat. Alle acties en aanbiedingen vind je hier.

3. Bij Shoestring hebben ze verschillende lastminute reizen voor je klaargezet. Als je binnen zes weken wilt vertrekken dan maak je dezelfde reis tegen een aantrekkelijke korting. Even checken dus!

4. Ook Fox Reizen hanteert het idee van de lastminute vakantie met korting. Vertrek binnen 8 weken? Dikke kans dat je dan een stuk voordeliger uit bent! Wereldse bestemmingen voor een mooi prijsje.

5. Koning AAP biedt tegenwoordig speciale pioniersreizen aan. Avontuurlijk aangelegd, leuk gezelschap en schitterende bestemmingen? Dan moet je zeer zeker even naar dit aanbod kijken.

Voordelig  & Vrienden

1. KRAS Reizen heeft een groot en divers aanbod, ook in singlereizen.  Of je er nu een paar dagen tussen uit wilt, in binnen of buitenland,  er valt heel wat te ontdekken.  Alle aanbiedingen vind je hier!

2. Single maar geen zin om met vreemden op vakantie te gaan? Ga dan lekker met je vrienden! Bij SNP Reizen hebben ze daarom Travel With Friends ontwikkeld, jouw vakantie op maat maar dan met een vertrouwd gezelschap.

Met de kids

1. Steeds meer gezinnen zijn tegenwoordig samengestelde gezinnen en met twee kids van de één en drie van de ander heb je al snel een groot gezin. Om de vakantiekosten een beetje binnen de perken te houden komt Cirkel Vakanties daarom met reizen voor samengestelde gezinnen!

2. Niet speciaal voor 1oudergezinnen, maar wel extra voordelig zijn de goedkope campings van Suncamp, dus een mooie budgettip!

3. Hou je echt niet van kamperen maar wil je wel besparen op een vakantie in een hotel of appartement? Kijk dan eens bij D-Reizen. Ze hebben vaak aantrekkelijke aanbiedingen, vroegboekkorting en lastminute vakanties en een zeer uitgebreid aanbod dus doe er je voordeel mee.

Handig & goedkoop

Stel je liever je eigen tripje samen? Losse vliegtickets, autohuur en hotel of huisje kan met een beetje speurwerk goedkoper zijn dan een aanbieding of lastminute. Bij de volgende sites kun je terecht tijdens jouw zoektocht:

Hotels.com voor goede hotels in alle denkbare plaatsen en steden.

Cheapticktes voor goedkope vliegtickets

Autohuren voor de scherpste prijs

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!