myanmar

Actie: speciale groepsreis naar authentiek Myanmar

Afgelopen weekend stond er in Volkskrant Magazine een prachtig artikel te lezen over het wonderschone Myanmar. Voormalig Birma is nog niet zo heel lang opengesteld voor toeristen en dat maakt het bij uitstek een geweldige reisbestemming voor iedereen die houdt van het ongekunstelde, pure en authentieke!

Speciaal voor de Volkskrant lezers (en ook voor jou..)

Speciaal voor de lezers van de Volkskrant organiseert SNP Natuurreizen een groepsreis terug in de tijd door de weinige bezochte bergachtige landschappen van Shan en Kayah State in Myanmar. Lange tijd was dit grensgebied met Thailand op slot voor bezoekers, maar nu het land zich steeds verder openstelt voor buitenlandse bezoekers, kun je kennismaken met de culturele rijkdom van deze etnische minderheden.

Actief op reis!

Per trein, te voet en per mountainbike trekken we door de Shan Mountains, logeren in hotels en in homestays bij de bevolking thuis, ontmoeten de kleurrijke Pa O en karakteristieke Palaung en Kayah ‘langnekvrouwen’ met hun halssieraden. We leren over tradities en gebruiken, klederdracht en spiritueel erfgoed op deze duurzame en verantwoorde reis.

Ideaal voor singles

Wil je geen kamer delen met een van de andere reizigers uit de groep? Dan is het ook mogelijk een eenpersoonskamer te boeken. Ideaal voor singles en alleenreizigers die heel graag het prachtige Myanmar willen bezoeken.

Alle reisdata & prijzen vind je hier. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!