vakantiebestemmingen populair

Actief met sportieve singles op vakantie

Stilzitten op vakantie, of urenlang op een handdoekje bivakkeren, dat is niks voor jou! Lekker in beweging blijven, fietsen, wandelen, raften, mountainbiken, zwemmen, surfen, duiken… nou ja, gewoon actief en sportief bezig zijn dus, zo ziet jouw ideale vakantie eruit!

Actievelingen wakker worden!

Ofwel je bent zelf zo’n lekkere actieveling of je hebt vrienden die het zijn. Want sportieve vakanties voor singles zijn reuze populair. Er wordt wat af gewandeld, gefietst, gedoken en gezeild. Maar ook golfen op vakantie of bijna iedere dag met de fiets op pad zijn favoriet. Ben jij ook zo’n sportieveling? Dan kan je je absoluut niet voorstellen dat je veertien dagen aan het strand verblijft en alleen maar van kroeg naar het strand loopt om diep in de nacht je bedje in te rollen.

Fris en fruitig

Om 07.00 sta jij al fris en fruitig klaar om van start te gaan met deze mooie nieuwe dag terwijl zij hun roes nog uit liggen te slapen. Niet dat je niet van een wijntje houdt, of een lekker biertje? Ook jij geniet van met volle teugen van het leven maar wel bij voorkeur in gezelschap van mensen die net als jij ook gek zijn van mountainbiken, tennissen, wandelen, zeilen of… nou ja, dé sportieve activiteit jouw hartje sneller doet laten kloppen natuurlijk.  Gelukkig zijn er heel wat leuke singlevakanties te vinden met een sportief thema. Je voelt je direct thuis bij je kersverse reisgenoten omdat ze net al jij enorm veel zin hebben in een leuke vakantie met een actief karakter!

Lekker bezig!

Wat ook zo fijn is aan singlereizen met een sportief tintje is dat je meteen wat hebt om over te praten als je elkaar voor het eerst ontmoet! Je hebt geen ijsbrekers nodig want jullie praten honderd uit over al je belevenissen tot nu toe. Natuurlijk gaat er op deze reizen ook een door de wol geverfde reisleider mee, dus je hoeft je sowieso geen zorgen te maken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat jij helemaal van je vakantie kunt genieten. Ben je ook nieuwsgierig naar welke sportieve met ondernemende singles er voor jou op het programma staan? Kijk dan hier voor het leukste aanbod!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!