Actieve singlereizen voor Belgische vrijgezellen

Niet alleen in Nederland zijn groepsreizen voor singles inmiddels helemaal ingeburgerd. Ook bij onze Belgische zuiderburen hebben ze inmiddels verschillende professionele reisorganisaties welke zich richten op de actieve alleenstaande vakantieganger. Zoek je mooie wandelreizen en trekkings, een actieve cultuurreis of toch liever een verre exotische vakantie? Er is echt voor elk wat wils.

En mocht België dichterbij je voordeur liggen dan Amsterdam dan is het als Hollandse kaaskop misschien wel ontzettend leuk om je eens te mengen onder de Vlaamse mede-single-reizigers. Wij hebben in ieder geval de beste reissites voor je verzameld!

Te Voet is een website die prachtige wandelreizen aanbiedt in heel verschillende landen. Koud of subtropisch, jij kiest en wandelt in kleine groepen de mooiste routes. Leuk is ook dat er bij elke reis aangegeven staat hoe gemakkelijk of moeilijk de te lopen tocht zal zijn. Dus of je nu een beginnend of gevorderd wandelaar bent, je ziet in een oogopslag de moeilijkheidsgraad en het comfortniveau.

KrisKras staat voor boeiende reizen, te gekke weekends, eigenzinnige dagtrips en korte activiteiten voor 18- tot 30-jarigen. Ze serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan.  Bij KrisKras reis je niet zomaar om te reizen. Ze proberen op een bewuste en verantwoorde manier op bezoek te gaan bij andere mensen, andere streken en andere culturen.

Reiservaring van Suzan met KrisKras: afgelopen zomer(2008) ben ik met KrisKras meegeweest en dat is mij heel goed bevallen. Eigenlijk maak je, in overleg met je groep, zelf je reis. Het land is bekend en de route ongeveer, maar eigen inbreng is zeer belangrijk. Als groep kun je zelf besluiten wat je gaat doen. Een aantal dingen staan van te voren vast omdat dit is gereserveerd maar verder is de reis helemaal open.

 

Bij Joker is reizen een passie waar je een heel jaar zoet mee bent. Alles begint bij dromen en je informeren over leuke bestemmingen en verre avonturen. Hoewel je in groep reist, krijg je op een Joker-reis regelmatig ruimte om er als individu op uit te trekken. Slenter je liever over de lokale markt dan een tempel te bezoeken? Geen probleem. En ’s avonds deel je al je nieuwe ervaringen, indrukken, verwondering en bewondering met je medereizigers.

Hou je niet van massatoerisme en ben je onder de 30 jaar en hou je van wandelvakanties? Kijk dan eens bij Anders Reizen. Zij organiseren wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve verre reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht. Ze richten zich op actieve reizigers bij wie het opdoen van unieke ervaringen de voorkeur heeft boven het opzoeken van comfort en luxe.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!