Actieve singlereizen voor Belgische vrijgezellen

Niet alleen in Nederland zijn groepsreizen voor singles inmiddels helemaal ingeburgerd. Ook bij onze Belgische zuiderburen hebben ze inmiddels verschillende professionele reisorganisaties welke zich richten op de actieve alleenstaande vakantieganger. Zoek je mooie wandelreizen en trekkings, een actieve cultuurreis of toch liever een verre exotische vakantie? Er is echt voor elk wat wils.

En mocht België dichterbij je voordeur liggen dan Amsterdam dan is het als Hollandse kaaskop misschien wel ontzettend leuk om je eens te mengen onder de Vlaamse mede-single-reizigers. Wij hebben in ieder geval de beste reissites voor je verzameld!

Te Voet is een website die prachtige wandelreizen aanbiedt in heel verschillende landen. Koud of subtropisch, jij kiest en wandelt in kleine groepen de mooiste routes. Leuk is ook dat er bij elke reis aangegeven staat hoe gemakkelijk of moeilijk de te lopen tocht zal zijn. Dus of je nu een beginnend of gevorderd wandelaar bent, je ziet in een oogopslag de moeilijkheidsgraad en het comfortniveau.

KrisKras staat voor boeiende reizen, te gekke weekends, eigenzinnige dagtrips en korte activiteiten voor 18- tot 30-jarigen. Ze serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan.  Bij KrisKras reis je niet zomaar om te reizen. Ze proberen op een bewuste en verantwoorde manier op bezoek te gaan bij andere mensen, andere streken en andere culturen.

Reiservaring van Suzan met KrisKras: afgelopen zomer(2008) ben ik met KrisKras meegeweest en dat is mij heel goed bevallen. Eigenlijk maak je, in overleg met je groep, zelf je reis. Het land is bekend en de route ongeveer, maar eigen inbreng is zeer belangrijk. Als groep kun je zelf besluiten wat je gaat doen. Een aantal dingen staan van te voren vast omdat dit is gereserveerd maar verder is de reis helemaal open.

 

Bij Joker is reizen een passie waar je een heel jaar zoet mee bent. Alles begint bij dromen en je informeren over leuke bestemmingen en verre avonturen. Hoewel je in groep reist, krijg je op een Joker-reis regelmatig ruimte om er als individu op uit te trekken. Slenter je liever over de lokale markt dan een tempel te bezoeken? Geen probleem. En ’s avonds deel je al je nieuwe ervaringen, indrukken, verwondering en bewondering met je medereizigers.

Hou je niet van massatoerisme en ben je onder de 30 jaar en hou je van wandelvakanties? Kijk dan eens bij Anders Reizen. Zij organiseren wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve verre reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht. Ze richten zich op actieve reizigers bij wie het opdoen van unieke ervaringen de voorkeur heeft boven het opzoeken van comfort en luxe.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!