vrouw landen veilig op reis

Alleen rondreizen: steeds meer vrouwelijke backpackers

Alleen reizen heeft veel voordelen: je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt en hoeft met niks of niemand rekening te houden. Volgens Hostelworld doen vrouwen het steeds vaker. De boekingssite zocht uit wat de tien populairste bestemmingen onder vrouwen zijn.

Alleem op reis

Volgens Hostelworld is het aantal vrouwelijke backpackers dat er in haar eentje op uittrekt in de afgelopen twee jaar met 45 procent gestegen. Waarom vrouwen steeds vaker voor een soloreis kiezen? Breffni Horgan van Hostelworld denkt dat dat komt doordat er steeds meer apps zijn die ervoor zorgen dat je makkelijk je volgende bestemming kunt ontdekken. Ook wachten vrouwen niet meer tot ze een geschikte reispartner gevonden hebben, maar gaan ze gewoon zelf.

TOP 10

Dit zijn de tien bestemmingen waar vrouwen het vaakst voor kiezen:

  1. Cuba
  2. Nicaragua
  3. Zuid-Afrika
  4. Bulgarije
  5. Guatemala
  6. Sri Lanka
  7. Macedonië
  8. Portugal
  9. Tanzania
  10. Roemenië

Durf je (nog) niet zo goed in je uppie, maar wil je wel dolgraag veel van de wereld zien? Boek dan een prachtige groepsreis naar jouw droombestemming! 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!