vreemdgaan hotels

App-solute romantiek: Aziaten winnen van Latin lovers bij last minute flings

Liefde op het eerste gezicht bestaat niet? Ja zeker wel zo blijkt uit het mobiele boekingsgedrag van reizigers wereldwijd. In recent onderzoek van Hotels.com, onder meer dan 25.000 reizigers, geeft bijna 20% van de ondervraagden toe dat zij hun mobiele apparaat minstens eenmaal hebben gebruikt om een last-minute hotelkamer te boeken voor een mogelijk romantisch avontuur.

Boven aan de lijst staan de enthousiastelingen uit China (46%). Zij worden gevolgd door hoopvolle Indiërs (43%) en de optimisten uit Thailand (40%), Brazilië (38%) en Spanje (30%).

Aanzienlijk minder spontaan als het op romantiek aankomt, zijn de ‘koudbloedige’ Scandinaviërs. Slechts 3% van de Deense reizigers gebruikt hun mobiele apparaat om een spannende afspraak in een hotel te boeken. De Finse en Zweedse reizigers staan gelijk met 4%, de Noorse reiziger komt met 5%. De top 5 lijst van de minst spontane romantische reizigers wordt onderaan afgesloten door Nederlanders (7%) en Australiërs (9%).

Top 10 landen van reizigers die ooit last-minute een hotelkamer hebben geboekt in verwachting van een romantisch avontuurtje

China 46%

India 43%

Thailand 40%

Brazilië 38%

Spanje 28 %

Rusland 28%

Taiwan 28%

Mexico 27 %

Colombia 26%

Zuid-Korea 20%

Zelf een last-minute hotel nodig? Download de Hotels.com app hier: www.hotels.com/deals/mobile

Sinds de lancering hebben meer dan 40 miljoen reizigers de bekroonde Hotels.com app voor mobiele telefoons en tablets gedownload en genoten van de meer dan 20.000 exclusieve last-minute hotel deals. Aan het eind van vorig jaar maakte Hotels.com bekend dat zij de Android app gaan updaten, zodat draagbare toestellen direct naar hun polsen notificaties ontvangen door een vibrerende alert.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!