vakantie autoslaaptrein

AutoSlaapTrein 2014: Noord-Italië, Toscane en Slovenië

Met ingang van heden start de verkoop van de AutoSlaap Treinen voor het seizoen 2014. Met de AutoSlaap Trein rechtstreeks naar Zuid-Frankrijk, Noord Italië, Toscane en Slovenië. Voorkom files en ellende onderweg. Uw vakantie begint zodra u instapt!

Bestemmingen Italië en Frankrijk

Vanaf vrijdag 25 April t/m 4 Oktober rijdt er wekelijks een AutoSlaap Trein vanuit Den Bosch naar Livorno in Toscane en weer terug op zaterdagmiddag.

Vanaf vrijdag 30 Mei t/m 30 Augustus rijdt er een AutoSlaap Trein naar Alessandria in Noord-Italië. Vanaf deze bestemming ben je ook snel aan de Côte d’Azur en de Italiaanse meren.

Bestemming Slovenië

Na het succes van 2013 rijdt er in de maanden Juli en Augustus 2014 ook weer iedere vrijdag een AutoSlaap Trein naar de bestemming Koper in Slovenië.

Koper ligt slechts enkele kilometers van Triëst aan de Italiaans / Sloveense grens. Venetië ligt op slechts 158 kilometer afstand. Dit is een prima uitvalbasis voor vakantiegangers die dit gedeelte van Italië willen bezoeken of door willen rijden naar populaire bestemmingen in Istrië (ca 75 km) of de Makarska Riviera (ca 250 km).

Auto Gratis Aanbieding

Op een aantal data geldt weer de populaire aanbieding “Auto Gratis”. Vakantiegangers betalen dan alleen voor hun slaapcoupé.
Speciaal voordeel is er voor gezinnen met kinderen in de populaire Mei vakantie.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!