avontuurlijke singlereizen

Avontuurlijke singlereizen voor 30+ 40+ en 50+ singles

Is het tijd voor een beetje avontuur in je leven? Nu je weer single bent is het vast tijd om je grenzen te verleggen, nieuwe avonturen aan te gaan en je blikveld te verruimen. Avontuurlijke singlereizen zijn een onvergetelijke ervaring!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Wanneer je relatie stukloopt en weer single bent geworden moet je opnieuw je draai vinden. Je weg in het leven is anders gelopen dan je had gehoopt en gedacht. Natuurlijk is dat een teleurstelling, maar het biedt ook nieuwe kansen. Een ervan is reizen zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Samen met andere singles onbekende landen en oorden aandoen, nieuwe ervaringen opdoen. Zowel op sociaal als op cultureel vlak. Reizen verrijkt je leven op meer dan 1 manier. Veel singles besluiten na enige tijd om het over een andere boeg te gooien. Die prachtige avontuurlijke rondreis te maken waar ze al zo lang van dromen, dat land te bezoeken dat al zo lang op het verlanglijstje staat.

Voor een prachtige verre, avontuurlijke singlereis hoef je niet ver te zoeken. Er is een groot aanbod over de hele wereld en er zijn verschillende goede reisorganisaties die een antwoordt hebben op jouw reiswensen. Maar er zijn ook onderlinge verschillen, dus wij brengen je even op de hoogte.

Geen singles only, maar wel veel singles

Bij Koning AAP hebben ze een prachtig aanbod aan verre rondreizen. Ze bieden geen specifieke singlereizen aan, maar geven aan dat een groot deel van de reizigers wel single zijn. Is het voor jou geen must dat er echt alleen maar singles in de groep zitten maar ook alleengaanden (die om wat voor reden ook zonder hun partner op reis gaan) dan is Koning AAP misschien de reisorganisatie voor jou!

Naast groepsreizen hebben ze ook familiereizen. Dus ben je single met kinderen en wil je met hen een onvergetelijke reis maken? Check even het reisaanbod.

Verre reizen speciaal voor singles

Wel alleen met andere singles op een avontuurlijke verre reis? Dan is het aanbod van Shoestring misschien iets voor jou. Exotische bestemmingen zoals Nepal en Thailand maar ook Marokko of Jordanië staan op het programma van Shoestring. Heb je geen drie weken de tijd? Je kunt er ook voor kiezen om een dag of 8 op reis te gaan. Helemaal er tussenuit in een leuk gelijkgestemd reisgezelschap zal je doen verlangen naar de volgende verre reis!

Singlereizen voor jong en ouder

Ben je tussen de 20 en 35 jaar? Dan is Sawadee de reisorganisatie voor jou om een verre reis te boeken. Sawadee biedt groepsreizen voor singles aan maar maken ook onderscheid in leeftijdscategorieën. Als 25 jarige vind je het waarschijnlijk leuker om tussen de dertiger te zitten tijdens je vakantie dan tussen single van boven de 50. Ben je 40+ dan heb je waarschijnlijk ook behoefte aan een gelijkgestemd reisgezelschap. Goed bedacht van Sawadee! Ook heel handig is dat je vooraf al ziet voor welke reizen er al minimaal drie deelnemers zijn en welke leeftijd die reizigers hebben! Meer reisorganisaties voor reislustige 30+ singles ontdek je hier. Ook voor 40+ singles en 50plus singles zijn er volop gave reizen te vinden. Zelfs als je de 60+ gepasseerd bent kun je op singlereis.

Tweepersoonskamer voor jezelf

Bij veel verre singlereizen deel je een kamer met een van je reisgenoten. Helaas vragen hotels (ook in het buitenland) nog altijd torenhoge prijzen voor 1persoonskamers en daarom is het vaak voordeliger om een kamer te delen. Meestal hartstikke gezellig maar niet iedereen vind dit prettig en heeft behoefte aan wat meer privacy op reis. Bij de verre reizen van Singlemaarnietalleen heb je vrijwel altijd standaard een tweepersoonskamer voor jezelf tijdens de reis! Als ze dit in sommige landen of bestemmingen niet kunnen bieden staat het er apart bij vermeld. Ook hier zie je bij de verschillende reizen wie je medereizigers zijn en welke leeftijd ze hebben. Handig!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!