barcelona man versieren

Barcelona aantrekkelijkste bestemming voor single mannen

Als single man kun je het beste naar Barcelona voor een stedentrip. Voor het mooiste nachtleven moet je in Amsterdam zijn. Althans, volgens de mannensite Askmen. Zij hebben een lijst opgesteld van plaatsen waar je als single man het meeste plezier kunt beleven tijdens je vakantie.

Vrouwen ontmoeten

Bij het opstellen van de lijst is rekening met onder meer de prijs van een biertje, de prijs van een taxirit, het weer ter plaatse en de mogelijkheden om uit eten te gaan. Uiteraard speelden ook sociale aspecten een belangrijke rol bij het totstandkoming van de lijst: zoals het nachtleven, de avontuurfactor en – uiteraard- de vrouwen die je er als single kunt ontmoeten. In de rangschikking eindigde de Argentijnse plaats Buenos Aires op de tweede plaats en het Amerikaanse Miami als derde. Ook New York, Londen, Seoul en Parijs zijn in de top 10 terug te vinden.

Nachtleven

Amsterdam, Berlijn en Tel Aviv scoorden het hoogst op het gebied van het nachtleven terwijl Barcelona en Miami het als strandsteden goed deden . Voor de mannelijke reiziger blijkt ook sport een belangrijke factor: zo bleek het Yankee Stadium in New York een absolute topper, gevolgd door Camp Nou (Barcelona), Estadio Azteca (Mexico Stad) en Wembley (Londen).

Vrouwelijk schoon

Om het vrouwelijk schoon waar de meeste single mannen tijdens een stedentrip naar op zoek zijn in beeld te brengen, werd er een score gemaakt op basis van het uiterlijk van de dames en de beschikbaarheid. Bangkok, Miami en Tel Aviv scoorden in deze categorie het hoogst.

De top 10:

 

  1. Barcelona
  1. Buenos Aires
  1. Miami
  1. New York
  1. Londen
  1. Seoul
  1. Parijs
  1. Melbourne
  1. Bangkok
  1. Las Vegas

Liever niet in je eentje naar Barcelona maar met een gezellige groep singles? Dat kan hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!