barcelona man versieren

Barcelona aantrekkelijkste bestemming voor single mannen

Als single man kun je het beste naar Barcelona voor een stedentrip. Voor het mooiste nachtleven moet je in Amsterdam zijn. Althans, volgens de mannensite Askmen. Zij hebben een lijst opgesteld van plaatsen waar je als single man het meeste plezier kunt beleven tijdens je vakantie.

Vrouwen ontmoeten

Bij het opstellen van de lijst is rekening met onder meer de prijs van een biertje, de prijs van een taxirit, het weer ter plaatse en de mogelijkheden om uit eten te gaan. Uiteraard speelden ook sociale aspecten een belangrijke rol bij het totstandkoming van de lijst: zoals het nachtleven, de avontuurfactor en – uiteraard- de vrouwen die je er als single kunt ontmoeten. In de rangschikking eindigde de Argentijnse plaats Buenos Aires op de tweede plaats en het Amerikaanse Miami als derde. Ook New York, Londen, Seoul en Parijs zijn in de top 10 terug te vinden.

Nachtleven

Amsterdam, Berlijn en Tel Aviv scoorden het hoogst op het gebied van het nachtleven terwijl Barcelona en Miami het als strandsteden goed deden . Voor de mannelijke reiziger blijkt ook sport een belangrijke factor: zo bleek het Yankee Stadium in New York een absolute topper, gevolgd door Camp Nou (Barcelona), Estadio Azteca (Mexico Stad) en Wembley (Londen).

Vrouwelijk schoon

Om het vrouwelijk schoon waar de meeste single mannen tijdens een stedentrip naar op zoek zijn in beeld te brengen, werd er een score gemaakt op basis van het uiterlijk van de dames en de beschikbaarheid. Bangkok, Miami en Tel Aviv scoorden in deze categorie het hoogst.

De top 10:

 

  1. Barcelona
  1. Buenos Aires
  1. Miami
  1. New York
  1. Londen
  1. Seoul
  1. Parijs
  1. Melbourne
  1. Bangkok
  1. Las Vegas

Liever niet in je eentje naar Barcelona maar met een gezellige groep singles? Dat kan hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!