benen bij elkaar metro new york

Benen bij elkaar in New Yorkse metro

Ga je binnenkort toevallig naar New York? Dikke kans dat je dan met de metro reist en daar moet je tegenwoordig je benen netjes bij elkaar houden.

Lekker wijdbeens in een New Yorkse metro zitten en jezelf zo lekker veel ruimte gunnen? Daar kregen de New Yorkers genoeg van. Ze konden er niet langer om lachen en deden hun beklag bij de Metorpolitan Transport Authority (MTA). Het bedrijf is hierop een campagne gestart die streeft naar zoveel mogelijk gesloten benen en respect voor andere passagiers.

Anti Penis Campagne

Met deze campagne wil de MTA de passagiers, en in het bijzonder mannen, erop wijzen dat ze voortaan beter niet met gespreide benen in de metro plaats kunnen nemen. Dit neemt niet alleen veel plek in beslag, er is nog een reden. Mensen zouden hierdoor hun penis (onbewust) in de kijker zetten.

Tassen op de grond

Behalve het gesloten benen beleid wil het vervoersbedrijf ook dat passagiers hun rugzak tijdens de rit op de grond zetten in plaats van die aan te houden. De bewust campagne zal gepaard gaan met enkele icoontjes die de passagiers in de metro eraan moeten herinneren dat gesloten benen en tassen op de grond de beste opties zijn om niemand te hinderen tijdens het reizen.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!