benen bij elkaar metro new york

Benen bij elkaar in New Yorkse metro

Ga je binnenkort toevallig naar New York? Dikke kans dat je dan met de metro reist en daar moet je tegenwoordig je benen netjes bij elkaar houden.

Lekker wijdbeens in een New Yorkse metro zitten en jezelf zo lekker veel ruimte gunnen? Daar kregen de New Yorkers genoeg van. Ze konden er niet langer om lachen en deden hun beklag bij de Metorpolitan Transport Authority (MTA). Het bedrijf is hierop een campagne gestart die streeft naar zoveel mogelijk gesloten benen en respect voor andere passagiers.

Anti Penis Campagne

Met deze campagne wil de MTA de passagiers, en in het bijzonder mannen, erop wijzen dat ze voortaan beter niet met gespreide benen in de metro plaats kunnen nemen. Dit neemt niet alleen veel plek in beslag, er is nog een reden. Mensen zouden hierdoor hun penis (onbewust) in de kijker zetten.

Tassen op de grond

Behalve het gesloten benen beleid wil het vervoersbedrijf ook dat passagiers hun rugzak tijdens de rit op de grond zetten in plaats van die aan te houden. De bewust campagne zal gepaard gaan met enkele icoontjes die de passagiers in de metro eraan moeten herinneren dat gesloten benen en tassen op de grond de beste opties zijn om niemand te hinderen tijdens het reizen.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ยท
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!