Singles willen naar Parijs

Bepaal zelf de prijs van je Parijse hotelkamer

Ben je ook zo dol op Parijs? Een wereldstad binnen handbereik. Met eigen vervoer of met het vliegtuig of met de Thalys, je bent er vanuit Nederland altijd snel. Je vindt de hotelkamers een beetje duur? Dat kan geregeld worden.

Bepaal zelf de kamerprijs

Vijf Parijse hotels hebben tijdelijk hun vaste hotelkamer prijzen afgeschaft. In plaats daarvan mogen gasten zelf achteraf beslissen wat zij een overnachting waard vonden en dit als kamerprijs betalen.

Kleine letters inbegrepen

De proefperiode loopt tot en met 10 augustus, maar wordt bij succes ongetwijfeld verlengd. Uiteraard zijn er een paar kleine lettertjes. Zo is de vrije kamerprijs alleen geldig bij een overnachting voor twee personen, voor maximaal één nacht.

Minibar niet inbegrepen

Extra’s, waaronder ontbijt, toeristenbelasting en versnaperingen uit de minibar, vallen buiten de vrije prijs. Daarnaast betaal je een vast bedrag van 17 euro per reservering. Gratis overnachten en ontbijten zit er dus, zelfs bij grote ontevredenheid, niet in.

Deelnemende hotels

De vijf deelnemende drie- en viersterrenhotels kun je hier bekijken en reserveren.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!