Bespaartips zonvakantie

Bespaartips zonvakantie

Of je nu vroeg boekt of lastminute op vakantie gaat, hier zijn nog een paar handige tips om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk bespaart op de zomervakantie.

Tips om te besparen op je zonvakantie:

Boek online!

Wellicht een overbodige tip, maar je bent online altijd goedkoper uit dan bij een reisbureau.

Vergelijk de reizen!

De ene touroperator is de andere niet en ook de prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Boek dus niet de eerste de beste vakantie, maar check eerst even of een vergelijkbare vakantie elders goedkoper is.

Staar je niet blind op vakanties vanaf Schiphol

Een ander vliegveld kan zo 100 euro per ticket schelen. Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen hebben ook een vliegveld. Woon je vlakbij de grens, kijk dan ook eens naar Düsseldorf, Weeze, Antwerpen en Brussel.

Boek complete reis

In veel gevallen is het goedkoper om een complete reis te boeken, waarbij je dus betaalt voor de vlucht, een eventuele transfer en je accommodatie. Als je niet op ziet tegen zelf wat speurwerk verrichten, kun je ook kijken of het goedkoper is om reis en verblijf apart te regelen. Gebruik daarbij altijd meerdere vergelijkingssites en kijk ook op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf.

Visumplicht

Check ook altijd even de visumplicht voor je vakantieland. In veel populaire landen met visumplicht, bijvoorbeeld Turkije en Egypte, is het mogelijk om je visum bij aankomst op het vliegveld te kopen. Voor andere landen moet je je visum ver vooraf aanvragen, op vertoon van je boekingsbewijs. Een last minute is dan lastig.

Bron: Uitmetkorting

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!