Bespaartips zonvakantie

Bespaartips zonvakantie

Of je nu vroeg boekt of lastminute op vakantie gaat, hier zijn nog een paar handige tips om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk bespaart op de zomervakantie.

Tips om te besparen op je zonvakantie:

Boek online!

Wellicht een overbodige tip, maar je bent online altijd goedkoper uit dan bij een reisbureau.

Vergelijk de reizen!

De ene touroperator is de andere niet en ook de prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Boek dus niet de eerste de beste vakantie, maar check eerst even of een vergelijkbare vakantie elders goedkoper is.

Staar je niet blind op vakanties vanaf Schiphol

Een ander vliegveld kan zo 100 euro per ticket schelen. Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen hebben ook een vliegveld. Woon je vlakbij de grens, kijk dan ook eens naar Düsseldorf, Weeze, Antwerpen en Brussel.

Boek complete reis

In veel gevallen is het goedkoper om een complete reis te boeken, waarbij je dus betaalt voor de vlucht, een eventuele transfer en je accommodatie. Als je niet op ziet tegen zelf wat speurwerk verrichten, kun je ook kijken of het goedkoper is om reis en verblijf apart te regelen. Gebruik daarbij altijd meerdere vergelijkingssites en kijk ook op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf.

Visumplicht

Check ook altijd even de visumplicht voor je vakantieland. In veel populaire landen met visumplicht, bijvoorbeeld Turkije en Egypte, is het mogelijk om je visum bij aankomst op het vliegveld te kopen. Voor andere landen moet je je visum ver vooraf aanvragen, op vertoon van je boekingsbewijs. Een last minute is dan lastig.

Bron: Uitmetkorting

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!