betaalbare singlevakantie

Betaalbare singlevakantie

Ben je single en wil je graag op vakantie? Naar de zon, naar de sneeuw, of allebei? Maar heb je geen zin om alleen te gaan en zijn al je vrienden al bezet? Dan is een singlevakantie de uitkomst! Liefst wel een beetje betaalbaar natuurlijk.

Betaalbaar op vakantie met singles

Met singles op vakantie gaan is een avontuur. Wel een heel leuk avontuur trouwens. En ja, natuurlijk moet het allemaal wel een beetje betaalbaar blijven zo’n vakantie. Dus waar ga je heen en met wie? Ken je Dynamic Holland al? Zij richten zich op singles en alleengaande reizigers vanaf een jaar of 25. Allemaal mensen die graag met een leuke groep willen genieten van hun vakantie en nieuwe mensen willen leren kennen. De reizen kenmerken zich door een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Singlereizen & Reizigers

De reizigers van Dynamic Holland voelen zich aangetrokken tot de sfeer en het ongedwongen karakter van de reizen naar de zon of sneeuw. Bovendien vinden ze het prettig om met een leuke groep op reis te gaan en lekker actief bezig te zijn op vakantie. Omdat veel mensen alleen boeken heb je binnen no-time aansluiting. De reizen krijgen steeds meer bekendheid omdat het enthousiasme van de reizigers zeer aanstekelijk werkt op anderen! Dynamic Holland biedt reizen aan die verzorgd én betaalbaar zijn. Deze zijn het ideale uitgangspunt voor een ongedwongen en actieve zomer of wintervakantie.

Ervaringen met singlereizen

We kunnen nog zoveel vertellen over singlereizen maar één ding staat als een paal boven water: je moet het gewoon zelf ervaren! Wil je weten hoe andere singles hun vakantie bij Dynamic Holland hebben beleefd, kijk dan even hier.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!