singlevakantie filipijnen

Bijzonder én veelzijdig: ontdek de Filipijnen

Moet jouw volgende vakantiebestemming een hele bijzondere worden? Veelzijdig, avontuurlijk, niet barstens vol toeristen, met witte poederstranden, vulkanen, smaragdgroene wateren en dat alles in een prima gezelschap met leuke singles? Dan zijn de 7000 eilanden van de Filipijnen de perfecte bestemming voor jou!

Over de Filipijnen

De Filipijnen bestaan uit ruim zevenduizend eilanden, waarvan Luzon de grootste is. Op Luzon vind je de hoofdstad Manila, een gekrioel van mensen en auto’s, maar ook de fameuze rijstterrassen van Ifugao, een Werelderfgoed van Unesco. Het zuiden van Luzon heeft veel te bieden. Ga duiken en snorkelen, want je ziet er manta’s en walvishaaien. Maar ook qua natuurschoon: eilanden, watervallen, vulkanen, jungle en de eigenzinnige keuken, die zich onderscheidt van de flauwe, gangbare Filipijnse keuken.

Bestemming voor avontuurlijke reizigers

Dit is een prachtbestemming voor avontuurlijke reizigers. Het toerisme is er nog niet zo ontwikkeld zoals bijvoorbeeld wel in Thailand het geval is. Wanneer je een georganiseerde singlereis boekt dan is alles natuurlijk tot in de puntjes voor je geregeld zodat onaangename verassingen zich tot een minimum beperken ;-).

Geen massatoerisme

De Filipijnen zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat maakt het een hele fijn maar ook bijzondere vakantiebestemming. Je bent letterlijk en figuurlijk ‘weg’ van je dagelijkse beslommeringen en door rond te reizen maak je kennis met de veelzijdigheid van de Filipijnen. Want behalve heel veel eilanden, prachtige stranden en vulkanen zijn er ook mooie dorpjes, zijn er jeepsafari’s en musea. Bijzonder veelzijdig dus!

Reis & verslag?

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Bekijk dan deze rondreis van Baobab Reizen naar de Filipijnen. Natuurlijk horen we naderhand heel graag hoe jij het hebt gehad! Dus je mag ons gerust een reisverslag inclusief mooie foto’s sturen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!