Biken van Briancon naar de Méditerranée

Van 18 tot 25 september organiseert AlpAdventures hét toetje van het mountain bike seizoen in de vorm van de Bike exploring week. In 6 dagen fiets je over de mooiste tracks van de oude Alpenstad Briancon naar het strand van de Franse Méditerranée.

In de zuidelijke Alpen verandert het landschap langzaam aan en via de indrukwekkende Gorges du Verdon fiets je de Alpen uit, de Provence in. Met behulp van kaart en GPS en onder begeleiding van een ervaren gids ontdek je met elkaar de mooiste tracks richting de lonkende Middellandse zee. In totaal leg je gedurende 6 dagen zo’n 300 km af en tijdens de 5 à 6 uur fietsen per dag, overbrug je gemiddeld 1500 hoogtemeters.

Verblijven doe je deze week in hotelletjes, gites en berghutten, natuurlijk altijd op basis van half pension verzorging en met bagage transport. Beschik jij over  de nodige bike ervaring in de bergen én over een goede conditie, zorg dan dat je erbij bent tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht.

Meer informatie over deze Bike exploring week vind je op: www.AlpAdventures.com

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!