ontharen voor de zomervakantie

Bikini klaar door bikinilijn ontharen

Wanneer de zomer er weer aankomt, wil je dat er geen haartje meer te bekennen is op je lichaam. Echter is dat soms niet zo gemakkelijk als het lijkt, en kan het behoorlijk wat werk met zich meebrengen. Vooral als je vaak een bikini gaat dragen of op vakantie gaat, heb je geen zin om steeds het scheermesje te moeten pakken. Er zijn gelukkig makkelijkere manieren om jezelf bikini klaar te krijgen!

Mogelijkheden om te ontharen


Allereerst is er dus het scheermesje. Kan altijd, maar is wellicht niet de meest handige optie omdat de haren hier relatief kort wegblijven. Bovendien is de huid hier ontzettend gevoelig omdat de huid erg dun is, waardoor irritatie zo gebeurd is. Een andere mogelijkheid is de bikinilijn laten harsen. Ook dit heeft zo zijn nadelen, want dit kan weer pijnlijk zijn. Aan de andere kant ben je wel een aantal week helemaal haarvrij en hoef je je niet druk te maken over bijvoorbeeld ingegroeide haartjes. Hoe vaker je harst, hoe langer het haar zal wegblijven, en dat is ontzettend handig in de warme zomermaanden waarin je veel in bikini loopt.

Epileren

Dan is er nog epileren. Ook hierbij blijven de haartjes lang weg, maar aan de andere kant ben je hier wel lang mee bezig. Een aanrader is dan ook om het grootste deel met een scheermesje te doen, maar de bikinilijn zelf te epileren. Hier is de huid namelijk het dunst en bij epileren is de kans op irritatie gelukkig klein.

Laseren

Tot slot is er nog laseren. Dit is een meer langdurige oplossing. Ook dit is niet iets dat ervoor zorgt dat het haar in een keer weg is en niet meer terug komt. Laseren gebeurt namelijk ook een aantal keer. Het beste hiervan is dat de haren op een gegeven moment voor een zeer lange tijd, soms zelfs jaren, weg zullen blijven. Ideaal als je zeker weet dat je die haren nooit meer wilt zien! Let wel op dat dit duurder is dan de andere opties, maar het heeft dan ook een groot voordeel, en dat is dat het haar een hele lange tijd wegblijft! Je bikinilijn ontharen was niet eerder zo gemakkelijk.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!