internet vliegtuig

Binnenkort: Netflix in het vliegtuig

Baal jij ook zo van het vaak zwaar verouderde filmaanbod aan boord van vliegtuigen? Dan gaat Netflix jou uit je lijden verlossen. Het is binnenkort namelijk mogelijk om je favoriete Netflix-series en -films gratis te streamen in het vliegtuig. Wedden dat die vlucht van vijftien uur zo een stuk draaglijker wordt?

Netflix in the air!

Streamingdiensten zoals Netflix worden nu nog geblokkeerd in vliegtuigen, omdat ze te zwaar wegen op de internetsnelheid. Maar door een aanpassing van Netflix gaat mobiel streamen vanaf 2018 aanzienlijk minder verbruiken én kosten. Netflix gaat er dan ook vanuit dat airlines als tegenprestatie gratis wifi aan boord gaan aanbieden, wat de algehele vliegervaring ten goede zal komen.

2018

Netflixen tijdens de vlucht is nu al mogelijk aan boord van Virgin America-vluchten, wordt vanaf 2018 geïntroduceerd in vliegtuigen van de overige Amerikaanse airlines en waait naar verwachting daarna over naar Europese luchtvaartmaatschappijen. Concreet betekent dit dus dat we vanaf volgend jaar naar hartelust Netflix-series en -films kunnen streamen in DVD-kwaliteit. Alles wat je als passagier hoeft te doen is inloggen op het gratis wifi-netwerk. Dat moet dan wel met je eigen apparaat, zoals een mobiele telefoon, tablet of laptop.

Netflix-account

Heb jij al een Netflix-account? Dan is dit een mooie gelegenheid om aan die serie te beginnen waar je nog niet aan toe was gekomen. Heb jij nog géén account? Dan kun je vast meekijken op het apparaat van je reisgenoot of als extra gebruiker inloggen met het account van een vriend of vriendin. Netflix zelf hoopt mensen die nog geen account hebben warm te maken voor een abonnement door 30 dagen proefabonnement aan te bieden.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!