singlesday

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen. Het is bedacht door Chinese studenten die hun vrijgezelle status wilden vieren. Het is eigenlijk een soort tegenhanger van Valentijnsdag. Omdat het nummer 1 symbool staat voor alleen zijn, is de datum van 11-11 gekozen. Inmiddels is het fenomeen uitgegroeid tot een wereldwijde online koopjesdag vol lucratieve deals.

Het ontstaan van singlesday.nl

Webwinkels als Nike, Bol.com, Amazon, CoolBlue, Singlereizen, Eenoudervakantiegids en Bruna doen mee aan Singlesday. Daarnaast zijn er nog tal van andere bekende organisaties die deelnemen en hun producten of diensten flink in de aanbieding doen. Vanuit www.singlereizen.nl en www.eenoudervakantiegids.nl konden we natuurlijk niet achterblijven. Daarom zijn wij gestart met de website www.singlesday.nl. Op deze website vind je alle aanbiedingen terug en profiteer je op 11-11-2020 van gigantische kortingen. Wij willen de singles natuurlijk zoveel mogelijk in het zonnetje zetten. Daar doen we het tenslotte voor.

Singlereizen

Producten zijn tijdelijk, maar herinneringen zijn voor het leven. Wat is er dan mooier dan op 11-11-2020 je droomreis, wintersport of weekendje weg te boeken? Als single of alleenstaande ouder wil je genieten van nieuwe ontmoetingen, onvergetelijke avonturen en echte vakanties. Met het grootste aanbod singlereizen en groepsreizen voor 20+ 30+ 40+ 50+ én 60+ zit jouw ideale vakantie er zeker bij. Van weekendjes weg naar België, de Ardennen, Praag of Duitsland tot wintersportvakanties naar de geweldige oorden van Italië, Oostenrijk of Frankrijk. Ook voor weekendjes weg of vakanties in eigen land is het aanbod ruim. Zoek je het liever wat verder? Dan zijn reizen naar China, Vietnam, Afrika, Zweden of het indrukwekkende IJsland zeker mogelijk.

Eenoudervakantiegids

Als alleenstaande ouder ben je soms druk met het in de lucht houden van alle ballen. Dan is het heerlijk om echt even vakantie te vieren. Een vakantie waar je zelf ook volop van geniet en waar je de batterij weer even flink kunt opladen. De kinderen leven zich uit met leeftijdsgenootjes, terwijl jij geniet van een welverdiende borrel met je nieuwe vrienden. Zij blij, jij blij en wij blij!

Waarom singlereizen en eenoudervakanties zo leuk zijn

Als single is het geweldig om nieuwe singles te leren kennen, verhalen te delen en een onvergetelijke vakantie te ervaren. Doordat je dezelfde reis hebt gekozen zijn er al enige overeenkomsten. De leeftijd, het opleidingsniveau en de gekozen reis zijn al gedeelde interesses. Denk bijvoorbeeld aan een wintersport, sportieve tennisvakantie of juist een vakantie in de Spaanse zon. Mocht je het spannend vinden, dan is het boeken van een weekendje weg ook zeker een leuke optie. Heb je nog twijfels? 69% van de singles boekt binnen een jaar weer een vakantie en 98% van de singles beveelt de vakanties aan bij anderen.

Jezelf verwennen tijdens Singlesday

De kans is groot dat jouw vakantie, weekendje weg of droomreis dit jaar niet door is gegaan. Of dat je als single een leuke date hebt moeten cancelen of überhaupt wat minder contact mocht hebben met andere singles, vrienden en familie. Daarom mag je best eens kijken of jouw favoriete vakantie in de aanbieding komt. Rond middernacht komen de kortingen online, dus profiteer op tijd. Houd www.singlesday.nl goed in de gaten en wie weet wat de toekomst brengt!

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!