Boek & Win een gratis luxe weekend Milaan

Een weekendje weg is hartstikke leuk, maar helemaal gratis met 11 andere singles een weekend naar het mondaine Milaan is nog beter! Naast de indrukwekkende Duomo, de prachtige Galaria en natuurlijk de bekende modehuizen is er nog veel meer te beleven.

Wat te denken van een typisch Milanees aperitief, lekker eten in de gezellige Brera wijk of naar een van de meest indrukwekkende kunstmusea van heel Italië? Een weekend is eigenlijk tekort. Maar als je meegaat met de stedentrip van SQ.Travel maak je beslist kennis met alle highlights van deze heerlijke stad.

Op vrijdag 1 oktober vertrekt SQ.Travel met maximaal 12 singles voor een heerlijk luxe singleweekend naar Milaan en jij kunt er helemaal gratis bij zijn! Onder de reizigers verloot SQ.Travel.nl namelijk 1 geheel verzorgd gratis weekend Milaan t.w.v 445 euro.

Dit is inclusief vliegtickets, ****hotelovernachtingen met uitgebreid ontbijt, toegangskaartje tot de Dom, stadstour met gids, 2 x Milanees aperitief en 2 x diner. Het hele programma bekijk je hier..

  

De spelregels om kans te maken op het gratis en geheel verzorgde Milaan Weekend zijn:

– Het is de eerste keer dat je op reis gaat met een groep singles
– Je bent bereid om een reisverslag te schrijven van minimaal 2 A4-tjes over het weekend dat SQ.Travel kan gebruiken voor publicatiedoeleinden.

Wat moet je doen:
– Boek het Milaan weekend van 1-3 oktober 2010 op www.sqtravel.nl
– Vermeld bij de boeking in het veld ‘opmerking’ duidelijk: Gratis Weekend Actie

Wat doet SQ.Travel.nl:
Kort voor vertrek zal de directie van SQ.Travel.nl uit alle deelnemers een winnaar kiezen. De winnaar van het gratis weekend Milaan zal zowel telefonisch als per post worden geïnformeerd. De reissom zal per direct worden geretourneerd zodat hij of zij geheel gratis af kan reizen naar het schitterende Milaan. De enige kosten voor die ook voor de winnaar voor eigen rekening zijn: lunch, extra drankjes en alle overige privé-uitgaven.

Deze actie is geldig t/m maandag 27 september.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!